Autor: Logistikauudised.ee • 5. september 2019

Tallinna sadama juures muutub liikluskorraldus

Reidi tee ehitus muudab 5. septembri hilisõhtust alates liikluskorraldust Ahtri-Jõe ristmikul ja mujal Tallinna sadama piirkonnas.
Jõe tänavalt saab Ahtri tänava tagasipöörde kaudu taas sadamasse sõita.
Autor: Tallinna Linnavalitsus

Liiklusele avatakse Lootsi tänav ning Jõe tänava lõik Karu tänavast kuni Ahtri ristmikuni. Samas suletakse Tuukri tänava lõik enne Ahtri-Lootsi-Tuukri-Jõe ristmikku.

„Jõe tänaval avatakse üks rida mõlemas suunas, mis tähendab, et edaspidi saab Narva mnt - Pronksi tn ristmikult sõita mööda Jõe tänavat ja pöörata Ahtri tänavale, aga ka vastupidises suunas – pöörata Ahtri tänavalt Jõe tänavale. Lisaks avatakse liiklusele ka Lootsi tänav, mis võimaldab sadamasse pääseda ja sealt väljuda mööda Ahtri tänavat. Jõe tänavast otse Lootsi tänavale läbi ristmiku sõita veel ei saa, seda tuleb teha väikse ringiga, pöörates Ahtri tänavale,“ selgitas Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Samuti täna õhtul kell 22 suletakse Tuukri tänava lõik Lootsi põiktänavast Ahtri ristmikuni ehk siis Tuukri tänavast otse Ahtri tänavale sõita ei saa. Neil sõidukijuhtidel, kes varem kasutasid Tuukri tänavat Mere puiesteele sõitmiseks, tuleb selleks nüüd kasutada Uus-Sadama ja Lootsi tänavat või Narva maanteed. Lootsi põiktänav jääb liiklusele suletuks, nagu see on ka seni.

„Mõistame, et ehitustööd tekitavad ebamugavusi sadama piirkonna elanikele ja teistele sealkandis liiklejatele, kuid loodame tallinlaste mõistvale suhtumisele. Palume kõigil liiklejail hoolikalt järgida liikluskorraldusvahendite nõudeid ning võimalusel sadama piirkonda vältida,“ lisas Kesklinna vanem.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077