Autor: Logistikauudised.ee • 21. mai 2019

Reidi tee võib valmida plaanitust varem

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvarti sõnul pidi Reidi tee ehitus esialgsete kavade kohaselt valmima 2020. aasta kevadeks, kuid tänase seisuga lubas ettevõtja esindaja tööd käeoleva aasta detsembris lõpetada.
Reidi tee ehitus.
Autorid: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

Kõlvarti sõnul on Reidi tee ehitus Tallinna linnale käesoleva aasta prioriteet ning ehitustööde käiku tuleb pingelise linnaliikluse perioodil pidevalt kontrolli all hoida.

„On väga oluline, kuidas Reidi tee ehitus mõjutab linna liiklust suvel, kui toimub juubeli laulupidu ja tantsupidu ning milline on olukord 1. septembriks,“ ütles Kõlvart. „Kui kõik läheb plaanide kohaselt, siis saame 1. septembriks avada liikluse Reidi tee lõigus D-terminalist Russalka ristmikuni, mis toob kindlasti leevendust õppeaasta algusega kaasnevale liikluskoormusele. Samas peame jätkama läbirääkimisi sadamate esindajatega, et vältida Reidi tee ülekoormamist raskeveokitega.“

Ehitaja lubas, et laulupeo rongkäiku Reidi tee ehitus ei takista. Ehitustöid teostavad KMG Inseneriehituse OÜ ja Verston OÜ. Ehitustööde kogumaksumus on ca 40,8 miljonit eurot. Kaasfinantseerijateks on AS Tallinna Vesi, Elektrilevi OÜ ja AS Tallinna Sadam.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077