Paldiski maanteel muutub liikluskorraldus

Alates 3. maist muudetakse Paldiski maantee ühissõidukiraja ehitustöödel liikluskorraldust linna siseneval suunal, alates esmaspäevast, 6. maist suunatakse antud lõigul kogu liiklus ca 2 nädalaks vastassuunda, ehk linnast väljuvale suunale.

Teeremont Tallinnas.   Foto: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

Paldiski maantee 1,3 km pikkune sõidurada ühistranspordile rajatakse Zoo ja Mustjõe bussipeatuste vahelisel lõigule. Ehitustööd hõlmavad põhimahus teedeehitust, sademevee ärajuhtimise süsteemi rajamist, tänavavalgustuse, foorijuhtimise süsteemide ehitust ning haljastus- ning liikluskorraldustöid.

Liiklejatel palutakse olla tähelepanelikud ja järgida ajutist liikluskorraldust!

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150