Autor: Logistikauudised.ee • 2. mai 2019

Paldiski maanteel muutub liikluskorraldus

Alates 3. maist muudetakse Paldiski maantee ühissõidukiraja ehitustöödel liikluskorraldust linna siseneval suunal, alates esmaspäevast, 6. maist suunatakse antud lõigul kogu liiklus ca 2 nädalaks vastassuunda, ehk linnast väljuvale suunale.
Teeremont Tallinnas.
Autorid: Mihkel Maripuu, Postimees/Scanpix

Paldiski maantee 1,3 km pikkune sõidurada ühistranspordile rajatakse Zoo ja Mustjõe bussipeatuste vahelisel lõigule. Ehitustööd hõlmavad põhimahus teedeehitust, sademevee ärajuhtimise süsteemi rajamist, tänavavalgustuse, foorijuhtimise süsteemide ehitust ning haljastus- ning liikluskorraldustöid.

Liiklejatel palutakse olla tähelepanelikud ja järgida ajutist liikluskorraldust!

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077