Autor: Logistikauudised.ee • 29. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mupo tegi eile haljasalal parkijatele üle 90 trahvi

Haljasalal parkijate vastu jätkab Mupo võitlust ka järgmisel nädalal.
Foto: Mupo
Eile õhtul kella kuuest kuni üheksani toimunud reidil kontrollisid mupo inspektorid Tallinna erinevates piirkondades haljasaladel parkimist. Kokku tehti 91 hoiatustrahvi, 23 kirjalikku hoiatust ja 30 suulist selgitustööd.

Kõige rohkem haljasaladel parkijaid oli Mustamäel ja Õismäel, kus tehti palju suulist selgitustööd ning anti inimestele infot, millised on võimalused parkimiskorralduse parandamiseks.

„Võtmesõnaks on koostöö linnaosa valitsusega, kes oskab kõige paremini nõu anda, kuidas edasi käituda. Selleks peab korteriühistu pöörduma avaldusega linnaosa poole ja koos saab leida sobivaima lahenduse,“ ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere, kes ise oli väljas Mustamäe piirkonnas.

Positiivse üllatuse valmistas mupo inspektoritele Lasnamäe piirkond, kust igapäevaselt laekub kõige rohkem kaebusi valesti parkimise kohta. „Sinna saatsime lausa kaks patrullekipaaži, aga tõesti - haljasalal parkimisi, mida pidada hoiatustrahvi vääriliseks, oli vaid üheksa. Suulist selgitustööd tuli teha 18-nel korral ja kirjalikke hoiatust klaasipuhastaja vahele jäeti neli,“ ütles Toompere.

Eriti katastroofiline oli olukord Mustamäel ja Õismäel.
Foto: Mupo

„Seevastu Mustamäel ja Õismäel oli olukord lausa katastroofiline. Parkimismajad on tühjad ja majaesised isetekkelisi parklaid täis – enamus neist loomulikult tänaseks juba põhjalikult rikutud haljasaladel“.

Haljasaladel parkimine jääb ka järgmisel nädalal mupo patrullide prioriteediks. Välistatud ei ole eilsega sarnaste reidide korraldamine. Mupo tuletab veel kord meelde – linnas on haljasaladel parkimine keelatud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077