Autor: Logistikauudised.ee • 29. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Libedus tõi Saksamaa teedele kaose

Liiklusõnnetus Saksamaal.
Foto: Scanpix/imago/7aktuel
Eile sadanud vihm ja täna öösel järsult miinuskraadidele langenud temperatuur tekitas Saksamaa teedel tõelise kaose: juhtunud on sadu avariisid, osa kiirteid on ummikute tõttu suletud, on ka hukkunuid.

Saksamaa meedia teatel on täna öösel langenud temperatuur muutnud sealsetele teedele kiilasjää, politsei on teatanud vähemalt ühest hukkunust ning mitmest raskesti kannatanust.

Näiteks Baden-Württenbergi piirkonnas sõitsid mitmed autod teelt välja, veokid sattusid külglibisemisse ja sulgesid tee. Waldshut-Tienginis hukkus 23aastane sõidukijuht, kes oli libeduse sattunud vastassuunavööndisse. Samal põhjusel sai üliraskeid vigastusi 28aastane naine Böblingis.

Lindlaris sai raskelt viga kolm inimest, kui 18aastane algaja juht põrkas kokku vastutuleva sõidukiga. Coesfeldi lähedal suleti A31 kiirtee suunaga Gronau suunas, üks sõidusuund on A31 maanteel suletud ka Lembeki lähedal.

Üks suuremaid avariisid toimus täna öösel A42 maanteel Dortmundi suunal, kui BMW juht kaotas juhitavuse ning sõitis suurele veokile tagant sisse. Raskeid vigastusi sai kolm inimest, neist üks on kriitilises seisundis. Kiirtee oli täielikult suletud kuni täna hommikuni.

Baierimaal on politsei registreerinud täna juba 24 liiklusõnnetust, milles on viga saanud 3 inimest, A14 kiirteel Nosseni lähedal on veok teelt välja sõitnud ning liikluse Magdeburgi suunas sulgenud. Türingi lähedal on libeduse tõttu sõidu katkenud 15 veokit, mis on tee sulgenud ja takistavad omakorda teisi liiklejaid.  

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077