20. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas vastuvõtt Eesti Lennuakadeemiasse

Lennuakademia õppesimulaator.
Foto: Postimees/Scanpix
20. juunist kuni 1. juulini 2018 toimub Eesti Lennuakadeemias vastuvõtt unikaalsetele lennunduserialadele, korraga saab avalduse esitada kahele õppekavale. Õppetöö lennuakadeemias kestab neli aastat.

Eesti Lennuakadeemias on võimalik õppida neljal õppekaval: lennuliiklusteenindus, õhusõiduki juhtimine, lennundustehnika ja lennundusettevõtte käitamine. Lennundustehnika õppekava raames on võimalik spetsialiseeruda kas side- ja navigatsioonisüsteemide või õhusõiduki ehituse ja hoolduse erialale.

Lennunduserialasid saab Eestis õppida vaid lennuakadeemias, kus lennundushariduse saab omandada Baltimaade kaasaegseimas õppekeskkonnas. Õppetöö juurde kuulub suur praktika osakaal, kus kõikide erialade tudengeid õpetavad oma eriala tippspetsialistid Eestist ja välisriikidest.

Nt õhusõidukite ehituse ja hoolduse eriala õppuritel on lennukite õppeangaar, kus pannakse käed külge USA äriklassi lennukile Learjet 25. Õhusõiduki juhtimise eriala üliõpilased saavad lennupraktikat moodsates lennuki- ja kopterisimulaatorites ning õppelende tehakse ühe- ja kahemootoriliste lennukitega Tartu lennuväljalt.

Lennuakadeemia lõpetajate vastu on tööturul väga kõrge nõudlus, sest maailma lennundus ning Eesti selle osana on märkimisväärses kasvutrendis. Suureneb nii lendajate hulk, lennumarsruutide arv kui ka lennukite arv.

Selle tulemusena on tööandjatel suur nõudlus nii inseneride ja sidespetsialistide kui ka lennujuhtide või pilootide vastu. Sellest tulenevalt on ka lennuakadeemia lõpetajate keskmine sissetulek üks kõrgemaid Eestis.

Vastuvõtu kohta saab lisainfot akadeemia kodulehelt: http://www.lennuakadeemia.ee/sisseastujale.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077