Autor: Heija-Liis Ristikivi • 15. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laoseisu konverentsil juba üle 120 osaleja - vaata nimekirja!

31. mail RRK Liiva keskuse uues laos toimuvale ladustamise ja laotehnoloogiate aastakonverentsile Laoseis 2017 on registreerunud juba üle 100 huvilise.

13. korda peetav konverents keskendub tänavu efektiivsusele - kuulajateni jõuab palju väärtuslikke kogemuslugusid. Räägitakse näiteks tarneahela optimeerimisest, oma logistika mõjudest ettevõtte efektiivsusele, laost väljuva kaubavoo optimeerimisest ja laoprotsesside automatiseerimisest. Pikemalt peatutakse ka VMI-l – kuulda saab näidet tootja ja logistikakeskuse vahelisest VMI-st. Samuti tehakse turuülevaade laopindadest.

Konverentsi programmi loe siit ja registreeruda saad siin.

Veel jõuad!

Esinema on teiste hulgas tulemas Coca-Cola HBC, Maxima Eesti, Magnum Logistics, Ericsson Eesti, Itella Estonia, DHL Estonia, Balti Logistika esindajad.

Konverentsile on juba registreerunud:

DENIS KLEPTSOV, VIASAT ASMAGNUS LEPASALU, BALTI LOGISTIKAHEIKI POST, MAKRO TRADE BALTIC OÜKALLE KUUSPALU, TELEMA ASKRISTEL KÄLLE, TELEMA ASERIK KEERBERG, OUMAN ESTONIA OÜAIVAR EVER, RRKMARGE NAARITS, MAGNUM LOGISTICS OÜRIINA MÄNNIK, RRK TAPA LOGISTIKAPARKVAIDO UIBO, SIREKAR HULGI OÜKERSTI PIIRMETS, FLIIS TRADE OÜSTEFAN ERIKSSON, MEGROUP BALTIC OÜJAANUS PIHT, RAIN TRANSPORT ASERKI KÕRGE, INTERALTUS OÜALARI LEEVIT, VIIRATSI SAEVESKI ASMAIRI NILSON, ABB ASANTI PEEVER, ABB ASSTEN PALUSOO, CHEMI-PHARM ASKAUPO KRAUS, RAIT ASPRIIT VALK, EESTI ENERGIA ASROLAND TRUUS, EESTI ENERGIA ASVLADISLAV MOROZ, EESTI ENERGIA ASKATRIN INSLER, ERICSSON EESTI ASANATOLI STUKNIN, DRAKA KEILA CABLES ASVEIKO SALUMAA, DRAKA KEILA CABLES ASKARLI VARBLAS, BUSLAND OÜTAIVO ROOGER, PERI ASRAIKO NIITAV, FERE OÜIRINA BURTSEVA, IDA-VIRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUSENE TALLERMANN, FERE OÜEDGAR STRAIH, PERI ASJUULIA NIKOLAJEVA, IDA-VIRUMAA KUTSEHARIDUSKESKUSSERGEI GRIGORJEV, KRIMELTE OÜMARTTI SINKKONEN, DATA PRINT OÜELINA ROOSI, DHL ESTONIA ASFRED MÄRTSOO, SILBERAUTO ASTAUNO TAMBERG, MODERA INFRA OÜJAAK ARJUS, SANTA MARIA ASMARKKO ARUKSAAR, PAINTLINES OÜTIIT ARUS, CF&S ESTONIA ASRAIT ELVAK, DHL ESTONIA ASELINA ROOSI, DHL ESTONIA ASDMITRI GUSSAROV, NEFAB PACKAGING OÜHENNO HAAVA, SAINT-GOBAIN GLASS ESTONIA SEERKI HABANEN, WENDRE ASIVARI HALTUNEN, HAVI LOGISTICS OÜHELE HAMMER, TELEMA ASEHA JUNOLAINEN, ALTIA EESTI ASMARKO JURKATAMM, TALLINK DUTY FREE ASANDRI JÕEMA, NORDNET OÜSIIMU KAAS, BALTI LOGISTIKA ASIMBI KAASIK, HANZA MECHANICS TARTU ASHEIDI KALLAS, PROMENS ASLIINE KALMUS, AJ TOOTED ASTIIT KARU, RIIGIRESSURSSIDE KESKUS OÜMARK KASCH, B&B TOOLS ESTONIA ASMARTIN KASK, MECRO ASEERO KIVIKAS, KARL STORZ VIDEO ENDOSCOPY ESTONIA OÜMARTTI KLESMENT, STANDARD ASTIINA KRANICH, SALVEST ASPJOTR KRJUTŠKOV, EPP OÜEBE LAANES, ACINO ESTONIA OÜRIINA LARETEI, SLO EESTI ASRAINES LAUL, SAINT-GOBAIN GLASS ESTONIA SELEHO LEEMET, SAKU METALL ALLHANKE TEHAS ASMART LIIBERT, JUNGENT ESTONIA OÜLIIVIKA LINDEPUU, KONESKO ASLIINA MAASIK, LÄÄNE-VIRU RAKENDUSKÕRGKOOLINDREK MAHLA, VÄRSKA VESI ASKAUPO MAIDLA, ALPI EESTI OÜALO MAIDLA, HAWAII EXPRESS OÜANDRES MATKUR, ACE LOGISTICS GROUP ASALEKSANDR MIINA, LEAN ENTERPRISE ESTONIA MTÜMIHKEL MOREL, KPG KAUBANDUSE OÜPRIIT MÄNNIK, A. LE COQ ASALDO MÖLDER, EVR CARGO ASARTUR NESTERENKO, BALTIC AGRO ASOLGA NEŽERENKO, EESTI ETTEVÕTLUSKÕRGKOOL MAINOR ASKRISTJAN ODRAS, AJ TOOTED ASTÕNIS OLEV, KALEV ASMEELIKE PAALBERG, ITELLA ESTONIA OÜHEIGO PAGLANT, HAVI LOGISTICS OÜSTEN PISANG, BELLUS FURNITUR OÜTANEL PÕDER, BALTIC AGRO ASMARKO PÕDER, MAXIMA EESTI OÜENE PÕLDOJA, HANZA MECHANICS TARTU ASJAAK RAIDMA, BALTRONIC OÜTAAVO RAUN, ENSTO ENSEK ASLAURI REBANE, TALLINK DUTY FREE ASAARO REINARU, KAUPMEES & KO ASLAURI REINHOLM, BANG & BONSOMER EESTI OÜAVO REMMEL, EOLANE TALLINN ASMARTIN RETTEL, STANDARD ASHEIJA-LIIS RISTIKIVI, LOGISTIKAUUDISED.EEIVO ROHTMETS, HAWAII EXPRESS OÜRAIVO ROOLAID, MAGNUM LOGISTICS OÜREIN ROOSMÄE, ERICSSON EESTI ASJEVGENI RUDKOVSKI, COCA-COLA HBC EESTI ASGREETE SALUMÄGI, ÄRIPÄEV ASKRISTI SAREMAT, ALSO EESTI OÜTARMO SAREMAT, ELP LOGISTICS OÜALLAR SEPP, TALLINK DUTY FREE ASJARNO SILD, RIIGIRESSURSSIDE KESKUS OÜSIIM SIMS, HAVI LOGISTICS OÜANU SOOMETS, ÄRIPÄEV ASMEELIS SOPP, KONESKO ASTOOMAS SÄRE, HAWAII EXPRESS OÜMARIS TAMMI, KONESKO ASMEELIS TATTER, MONIER OÜKATRE TIIMLA, KAUBAMAJA ASMARGUS TINNO, COLLIERS INTERNATIONAL ADVISORS OÜSANTA TOHVER, BALTFARMA OÜURMAS UUDEMETS, KALEV ASKRISTEL UUSNA, BALTIKA ASTHOMAS VEE, REDMAN KINNISVARA OÜSVEN VIND, SAINT-GOBAIN GLASS ESTONIA SEJAANA VÄÄRI, PROMENS ASMAREK AIGROMEELIS ALAMÖLDRI

Konverentsi korraldab Äripäeva teemaveeb logistikauudised.ee.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077