Autor: Logistikauudised.ee • 8. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leht: tüli Olerexi juhtkonnas

Olerexi tegevjuht Piret Miller
Autor: Raul Mee
Eesti suurima tanklaketi Olerexi sisekliima on mürgine, kirjutab Eesti Ekspress.

Eesti suurima tanklaketi direktor võrdles lahkumiskirjas firma sisekliimat Putini Venemaa omaga. Tegevjuht sõimas teda seepeale araks inimeseks. Kuid ka endised töötajad kirjeldavad ettevõtte õhustikku mürgisena.

Kõnealuse e-kirja autor on Alan Vaht, kes juhtis aastaid riiklikku Vedelkütusevaru Agentuuri. Kolm aastat tagasi sukeldus ta eraärisse. Novembrist 2014 sai temast Olerexi juhatuse liige. Ta hakkas tegelema kütuse sisseostmise ja logistikaga.

Vaht ei ole ainus, kes räägib mürgisest kliimast Olerexis. Ekspress suhtles mitmete ettevõtte endiste töötajatega. Üks turundusjuht lasti lahti usalduse kaotamise tõttu – tüli tekkis Olerexi reklaami näitamise kellaaegadest.

Sisekliimast kõneldes viitasid Olerexi inimesed tegevjuht Piret Millerile – õhkkond sõltus eeskätt tema tujudest.

Loe pikemalt Eesti Ekspressist.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077