Autor: Heija-Liis Ristikivi • 8. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair tihendab lennuühendust Moskva ja Peterburiga

Finnairi turundusjuht Juha Järvinen
Autor: Andres Haabu
Finnairi teatel mitmekordistub sel aastal otselendude tihedus Helsingist Moskvasse ja Peterburi, sujuvamaks saab ka jätkulendude graafik Aasia, Euroopa ja Ameerika sihtkohtadega.

Täiendavad lennud on abiks reisijaile, kes lendavad Venemaalt Ameerikasse või ka Aasiasse ja erinevatesse paikadesse Euroopas läbi Helsingi, sõnas Finnairi turundusjuht Juha Järvinen. Uued liinid toetavad ka peagi avatavat ühendust San Franciscoga ning talviste päikesesihtkohadega Mehhikos ja Kuubal.

10. aprillist lisandub üks igapäevane lend Helsingi-Moskva liinil, mis kahekordistab linnadevahelist ühendust. Lend Moskvast Helsingisse on ajastatud sobituma Finnairi lendudega Hong Kongi, Singapuri ja samuti erinevate soomesiseste lendudega. Uue lennu lisandumisega, mida Finnair opereerib lennufirma Aeroflot Russian Airlines lennukiga Embraer 190, tiheneb Finnairi graafik Helsingi-Moskva liinil 14 lennuni nädalas ja kuni 4 lennuni päevas.

13. aprillist lisandub Finnairi graafikusse kuus iganädalast Helsingi-Peterburi lendu, viies sellega lennutiheduse 20 korrani nädalas. Uued lennud ühilduvad enam kui 70 erineva Euroopa jätkulennuga, pakkudes reisijaile võimalust lennata Helsingist hommikul ning naasta juba samal õhtul. Uusi ühendusi opereeritakse ART-tüüpi lennukitega.

Kõik nimetatud täiendavad lennud on saadaval aastaringselt.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077