• 18.07.16, 23:56
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Omniva lisab pakiautomaate

Omniva paigaldab juulis Eestisse 12 uut pakiautomaati. Laienemise tulemusena on ettevõtte pakiautomaadivõrgustik ligipääsetav enam kui 50 linnas ja asulas Eestis.
Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga
  • Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga Foto: Meeli Küttim
uued pakiautomaadid
 
Loksal
Kundas
Tallinnas Merimetsa Selveri, Valdeku Comarketi ja Paepargi Maxima juures
Tartus Raadi Maxima ja Anne Selveri juures
Viimsis Pärnamäe Rimi juures
Maardus Maxima juures
Haapsalus Kastanis
Kohtla-Järvel Ahtme Maxima juures
Narvas Prisma juures
Eelmine laienemine toimus kevadel, mil keskenduti eeskätt just väiksematesse kohtadesse pakiautomaatide paigaldamisele. Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Tanel Rauni sõnul kohandatakse võrgustikku pidevalt vastavalt inimeste vajadustele. “Jälgime kõigi piirkondade pakimahte, et siis selle põhjal oma võrgustikku täiendada või ümber kujundada,“ selgitas Raun. 
Omniva pakiautomaatide võrgustik on kevadel ja suvel lisaks Eestile laienenud ka Lätis ja Leedus ning kasvab tänavu Baltikumis 28 protsendi võrra suuremaks. Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga ning tegu on Baltikumi suurima võrgustikuga.
“Üha enam soovivad meie kliendid pakiteenuse lahendust kogu Baltikumis, nii et meie eesmärk on viia teenus klientidele võimalikult lähedale,” märkis Raun. Rauni sõnul on pakiautomaadid niivõrd populaarseks osutunud just tänu oma ööpäevaringse kättesaadavuse.
Enne suve pikendas Omniva ka mitmete pakiautomaatide hilisema tühjendamise aega, et anda klientidele võimalus oma pakk automaati tuua veel hiljem, olles kindel, et see ikkagi juba järgmisel päeval kohale toimetatakse. Järgmisel aastal avab Omniva oma pakiautomaatide võrgustiku kogu Baltikumis ka teistele partneritele kasutamiseks, et anda tuult tiibadesse hoogustuva e-kaubanduse arengule.

Seotud lood

Uudised
  • 25.04.16, 11:44
Omniva saavutas märtsis jälle rekordilised pakimahud
Märtsis kasvasid Omniva Eesti pakiautomaatide mahud eelmise kuuga võrreldes 11,9 protsenti. Logistikaettevõtte sõnul on möödunud kuu mahud läbi aegade teine parim tulemus.
Uudised
  • 29.04.16, 11:56
Omniva kasvumootor töötab täistuuridel
Omniva majandustulemusi viimastel aastatel kasvatanud e-kaubandus vedas logistikafirmat ka tänavu esimeses kvartalis. Ettevõtte müügitulud olid ligi veerandi võrra suuremad kui aasta tagasi ja suurem osa kasvust tuli pakiäri suurenevast mahust.
Uudised
  • 25.04.16, 17:02
Omniva vastukäik: Baltikumi suurim pakiautomaadivõrk avatakse teistele logistikafirmadele
Täna sai teatavaks, et pakiautomaatide tootja Cleveron on valmis paigaldama esimesed 10 automaati rajamaks Eestisse kolmas pakiautomaatide võrgustik, mis on avatud kõigile logistikafirmadele. Omniva teatas seepeale, et avab uuest aastast enda rajatud Baltikumi suurima pakiautomaatide võrgu kasutamiseks ka teistele logistikafirmadele.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele