25. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva vastukäik: Baltikumi suurim pakiautomaadivõrk avatakse teistele logistikafirmadele

Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos teatas, et Omniva avab oma Baltikumi suurima pakiautomaatide võrgustiku ka teistele ettevõtetele.
Foto: Andres Haabu
Täna sai teatavaks, et pakiautomaatide tootja Cleveron on valmis paigaldama esimesed 10 automaati rajamaks Eestisse kolmas pakiautomaatide võrgustik, mis on avatud kõigile logistikafirmadele. Omniva teatas seepeale, et avab uuest aastast enda rajatud Baltikumi suurima pakiautomaatide võrgu kasutamiseks ka teistele logistikafirmadele.

Järgmisel aastal avab Omniva oma pakiautomaatide võrgustiku kogu Baltikumis ka teistele partneritele kasutamiseks, teatas Omniva. “Omnival on nii Eesti kui kogu Baltikumi suurim pakiautomaatide võrgustik ning näeme, et selle avamine teistele partneritele annab tuult tiibadesse kogu hoogustuvale e-kaubandusele,” ütles Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos. “Ehkki oma võrgustiku jagamist võib esmapilgul pidada konkurentsieelisest loobumiseks, usume ettevõttena siinkohal pigem koostöö edasiviivasse jõusse, mitte omavahel võistlevate taristute ehitamisse. Seetõttu otsustasimegi ise astuda esimese sammu koostöö soodustamiseks.”

Pakiautomaatide võrgustiku  avamine partneritele nii Eestis, Leedus kui Lätis eeldab tarkvaralisi arendustöid, et pakiautomaatide kasutamine oleks nii erinevate logistikafirmade kui pakisaajate jaoks kiire ja lihtne.

Omnival on 205 pakiautomaadiga nii Eesti kui Baltikumi suurim pakiautomaadivõrgustik. Sügiseks suureneb see veel 57 automaadi võrra, kasvades nii  Eestis, Leedus kui Lätis uute automaatidega uutes asukohtades.

Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077