Autor: Logistikauudised.ee • 18. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viis transpordiga seotud riigiettevõtte nõukogu said uued liikmed

Majandus- ja taristuminister Kristen Michal tegi teatavaks viie transpordiga seotud riigifirma uued nõukogu liikmed.
Foto: Andres Haabu
Majandus- ja taristuminister Kristen Michal kinnitas viie riigiettevõtte nõukogudesse uued liikmed.

AS Teede Tehnokeskuse nõukogu liikmeteks määras minister Erko Vallbaumi ja Tõnis Kõivu. Ministeeriumi hinnangul on Kõivu varasem töökogemus RK Riigieelarve kontrolli komisjoni liikmena ning õiguslik akadeemiline taust andnud talle kogemuse, mida kasutada ASis Teede Tehnokeskus. Lisaks on ta pikalt olnud RMK auditikomitee esimees. Erko Vallbaum on kursis maanteetranspordi ja logistikasektoriga, kuna on transpordiettevõtte AS Lajos juhataja. Minister kutsus nõukogu liikmete kohalt tagasi Aare Heinvee ja Lauri Laatsi.

ASi Eesti Loots nõukogu liikmeks nimetas majandusminister Georg Linkovi. Linkov on juhtinud Kärdla linna ning Hiiu valda, samuti on ta tegelenud mitmete omavalitsuse asutatud äriühingute, sihtasutuste ja MTÜ-de juhtimisega. Minister kutsus nõukogu liikme kohalt tagasi Alar Tammingu.

ASi Eesti Post nõukogu liikmeks nimetas minister Veiko Tišleri, kes on pikaaegse kogemusega ettevõtja. Varasemalt on ta olnud ka AS Tallinna Sadama nõukogu liige. Nõukogu liikme kohalt kutsuti tagasi Mailis Alt.

Lennuliiklusteeninduse ASi nõukogu liikmeks määras majandusminister Margo Klaasimägi. Klaasmägi on ettevõtja - metsa kasvatamisega tegeleva Eesti kapitalil põhineva ettevõtte OÜ Artiston juhatuse esimees. Ta on olnud ka mitmete teiste äriühingute juhatuse või nõukogu liige. Minister kutsus nõukogu liikme kohalt tagasi Jaan Tamme.

ASi Saarte Liinid nõukogus pikendati Tarmo Männi volitusi. Mänd on Saarte Liinide nõukogus 2010. aastast ning on kursis ettevõtte strateegia ja arengutega. Endise, Lääne, Saare ja Hiiu ringkonnast valitud Riigikogu ja Riigikogu rahanduskomisjoni liikmena ning täna Käina volikogu liikmena, on ta kursis saarte elanike ootustega ettevõttele, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077