Autor: Tanel Raig • 2. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes sõidavad Põhjamaade suurimale logistikamessile

11. juunil avatakse Helsingis Põhjamaade suurim logistikamess "Transport ja Logistika 2015". Vaata, kes sõidavad koos logistikauudistega messile ja osalevad laeval toimuval seminaril "Tõhusam logistika".

Põhjamaade suurim logistika- ja transpordimess toimub Helsingis 11.-13. juunini. Messi kavasse kuuluvad seminarid, infoüritused, esitlused ja erialavõistlused. Korraldatakse ka logistika- ja transpordisektori erialaorganisatsioonide nõupidamisi ja pakutakse võimalust suhelda valdkonna tippudega. Iga 3 aasta tagant toimuval messil on tänavu esindatud üle 250 ettevõtte. Messil esindatud ettevõtete nimekirja näeb SIIT.

Logistikauudised.ee korraldab messile külastuse ühes laeval toimuva seminariga "Tõhusam logistika".

Helsingi logistikamessi külastus ja seminar „Tõhusam logistika“07:30     Laevaleminek ja registreerumine Harju maavalitsuse arengutalituse nõunik Kaarel Kose (Tallinn-Helsingi tunneli tasuvusuuringu eeluuringu projekti juht) Margus Sillamaa, Scania Eesti Laomaailm tegevjuht Fred Märtsoo

11.06.2015

07:45     Hommiku buffee08:30    „Millal valmib Tallinn-Helsingi tunnel?“

09:00    „Innovatiivsed lahendused, mis aitavad hallata veokiparki efektiivsemalt“,

09:30     „Innovatiivsed logistika- ja laolahendused“,

10:30     Transfeer Helsingi Messikeskusesse ja Soome logistikamessi „Logistika ja transport 2015“ külastus

Helsingi logistikamessi avapäeva südnmuste kohta loe SIIT.

Tagasisiõit Tallinnasse vastavalt soovile laevadega, mis väljuvad kell 16:30 või 19:30 (transfeer Messikeskusest sadamasse kell 15:15).

Hinnad Soome logistikamessi külastus ja seminar „Tõhusam logistika“:

Pakett: seminar, messipääse, hommikusöök laevas ja transfeer, hind 199 eurot (käibemaksuga 238,80 eurot).Pakett: seminar, messipääse, hommikusöök laevas, transfeer ja õhtusöök laevas, hind 224eurot (käibemaksuga 268,80 eurot).

Registreeruda saab SIIT.

Osalejad:

Andres Laaniste, Nordexpress

Antoon Hubert Van Rens, CF&S EstoniaAntti Kangro,  AntegroAntti Karm, Tschudi LogisticsFred Märtsoo, LaomaailmHarri Rästas, CF&S EstoniaJanek Eevald,  KenajJanek Ojamäe, EVR CargoJuhan Toompuu, Tschudi LogisticsKaarel Kose, Harju MaavalitsusKaili Piirmets, Segers EestiKaupo Alljärv, Simsoni GruppKuno Alljärv, Simsoni GruppMadis Rõžov, Logistika PlussMargo Pikkat, CargobusMargus Sillamaa, Scania EestiMarten Ermo,  Logistika PlussMartin Kivimäe, ÄripäevRaido Pajusi, ÄripäevRando Kruuse, NordexpressRemo Kirss, DPD EestiTanel Raig, ÄripäevTõnis Kulm, Eliko Tehnoloogia ArenduskeskusTõnu Suurna, Transtar T.P.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077