• 25.06.14, 15:58
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Sadam kuulutas välja praamihanke

TS Laevad OÜ kuulutas välja hanke reisiparvlaevade ostmiseks mandri ja saarte vahele.
Kuus päeva tagasi registreeritud TS Laevad OÜ, mis kuulub Tallinna Sadamale, otsib nelja jääklassiga teraskorpusega kas uut või kasutatud reisiparvlaeva, mis võivad üleandmise hetkel olla maksimaalselt 7 aasta vanused.
Rohuküla-Heltermaa ja Virtsu-Kuivastu liinile mõeldud praamid peavad mahutama minimaalselt 150 sõiduautot ja 600 inimest. Ühe nõudena on esitatud vähemalt 600 istekohta, millest 400 peavad olema siseruumides.
Taotlejale on esitatud ühe nõudena viimase kolme majandusaasta (2011-2013) netokäive kokku vähemalt üks miljon eurot. Samuti on vajalik taotleja kogemus, mille järgi on ta tarninud või kasutusse andnud vähemalt ühe minimaalselt 600 reisijat ja 150 autot mahutava laeva või osutanud selle laevaga veoteenust.
Pakkumuste esitamise tähtaeg on 28. juuli. Hankelepingu kavandatav alguskuupäev on 1. oktoober, 2014, ja lõppkuupäev 1. august, 2018.

Seotud lood

Uudised
  • 30.06.14, 17:44
MKM kuulutas välja praamihanke
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium kuulutas täna välja rahvusvahelise avaliku liiniveo teenindamishanke Rohuküla-Heltermaa ja Kuivastu-Virtsu parvlaevaliinil.
Uudised
  • 23.09.14, 14:41
Leedo firma sai disklahvi, aga jätkab
Mandri ja saarte vahel laevaliikluse korraldamise hankele laekus tähtajaks üks pakkumine Vjatšeslav Leedo firmalt OÜ Väinamere Liinid, mis ei vastanud kvalifitseerumistingimustele.
Uudised
  • 30.09.14, 15:13
Tallinna Sadam esitab praamiühenduse pakkumise
Tallinna Sadama nõukogu andis ettevõtte juhatusele volituse pakkumise esitamiseks Kuivastu-Virtsu ja Rohuküla-Heltermaa liinide operaatori  riigihankel. Hanke võidu korral soetab Tallinna Sadam liinidel reisijate teenindamiseks neli uut parvlaeva.
Uudised
  • 15.09.14, 13:54
Tallinna Sadam peab laevade leidmiseks otseläbirääkimisi
AS Tallinna Sadam peab täna otseläbirääkimisi parvlaevade omanike ja ehitajatega, eesmärgiga soetada riigile laevad mandri ja saarte vaheliseks liikluseks.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele