• 24.03.14, 12:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Koalitsioonilepe ähvardab raudteevedusid

Reformierakonna ja Sotsiaaldemokraatide vahel sõlmitud koalitsioonileppes lubatakse kaotada maksuerandid erimärgistatud kütuselt, mida praegu kasutatakse ka raudteevedudes.
Koalitsioonilepe lubab vähendada maksuerandeid asendades eriotstarbelise diislikütuse ja kergema kütteõli madalam aktsiisimäär täpsemalt sihitud toetustega. Praegu kehtiva vedelkütuse erimärgistamise seaduse järgi võib erimärgistatud kütust kasutada ka reisijate ja kaupade raudteeveol.
ASi EVR Cargo juhatuse esimees Ahto Altjõe ütles, et on koalitsioonilepingust vastavat punkti lugenud, kuid kuni uus valitsus pole ametisse astunud ei ole võimalik hinnata erimärgistatud kütuse kaotamise plaani mõju EVR Cargole. „Soovime kõigepealt kohtuda ministri ja teiste riigiesindajatega, et lähemalt kuulda, mida selle kava silmas peetakse,“ teatas Altjõe.

Seotud lood

Uudised
  • 09.06.14, 14:16
Raudtee jääb kaubavedudest tühjaks
Maikuu veomaht Eesti Raudtee taristul oli 1,28 miljonit tonni, kahanedes võrreldes eelmise aastaga ligi 38%.
Uudised
  • 16.05.14, 17:09
Raudtee kaubavedu nelja kuuga -18%
Kaubaveomaht Eesti Raudtee taristul on tänavu nelja kuuga aasta varasemaga võrreldes vähenenud 17,8%.
Uudised
  • 06.08.14, 18:39
Kaubavedu raudteel kõvasti kukkunud
Aasta esimese seitsme kuuga liikus Eesti Raudteel 11,35 miljonit tonni kaupu, millest juulis veeti 1,17 miljonit tonni. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga oli seitsme kuu veomaht ligi 3,6 miljonit tonni ehk 23,9 protsenti väiksem.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele