Autor: Tanel Raig • 12. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNT Express laiendas teenust väljapoole Euroopat

TNT Express laiendas mandritevahelist Express Freight teenust väljaspool Euroopat kümnesse riiki. Laienemisest võidab kauba saatmine Põhja- ja Lõuna Ameerikasse ning Lähis-Idasse.

TNT Express Freight teenus on nüüd kättesaadav 80 riigis üle maailma. Express Freight teenus sisaldab kauba pealevõttu samal päeval, uksest ukseni kohalevedu ning 1-3 tööpäevast transpordiaega kuni 500 kg kaaluvatele kaubaalusel saadetistele.

TNT Expressi mandritevahelise Express Freight teenuse laienemine on osa ettevõtte strateegiast tugevdada oma teenuseid rahvusvaheliste turgude ja Euroopa vahel, kus Freight teenus on kättesaadav juba 37 riigis.

Laienemisest võidavad nii eksportivad kui importivad ettevõtted erinevatest tööstusharudest. Eelkõige on laienemine Lähis-Ida suunal kasulik klientidele, kelle pakilisi vajadusi kaubaaluste saatmisel teised kullerteenuste pakkujad ei rahulda. Põhja-Ameerikas, kus TNT Express on tegutsenud juba aastaid, hõlmab laienemine peamiselt äripiirkondi New Yorki ümbruses – lisandusid Washington DC, Hartford, Chicago, Philadelphia, Portland, Toronto, Montreal ja Ottawa.

„Pakkudes Express Freight teenust rahvusvahelisel turul üha uutes sihtpunktides, anname klientidele lisavõimalusi – enim sihtpunkte, kiirem tarne kaubaaluste transportimisel ning kõik kiirkullerteenuse hüved,“ ütles TNT Expressi globaalne turundus- ja strateegiajuht Jan Willem Breen.

Täieliku nimekirja piirkondadest, kus Express teenus on kättesaadav, leiab TNT kodulehelt.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077