Tanel Raig • 12. detsember 2013
Jaga lugu:

TNT Express laiendas teenust väljapoole Euroopat

TNT Express laiendas mandritevahelist Express Freight teenust väljaspool Euroopat kümnesse riiki. Laienemisest võidab kauba saatmine Põhja- ja Lõuna Ameerikasse ning Lähis-Idasse.

TNT Express Freight teenus on nüüd kättesaadav 80 riigis üle maailma. Express Freight teenus sisaldab kauba pealevõttu samal päeval, uksest ukseni kohalevedu ning 1-3 tööpäevast transpordiaega kuni 500 kg kaaluvatele kaubaalusel saadetistele.

TNT Expressi mandritevahelise Express Freight teenuse laienemine on osa ettevõtte strateegiast tugevdada oma teenuseid rahvusvaheliste turgude ja Euroopa vahel, kus Freight teenus on kättesaadav juba 37 riigis.

Laienemisest võidavad nii eksportivad kui importivad ettevõtted erinevatest tööstusharudest. Eelkõige on laienemine Lähis-Ida suunal kasulik klientidele, kelle pakilisi vajadusi kaubaaluste saatmisel teised kullerteenuste pakkujad ei rahulda. Põhja-Ameerikas, kus TNT Express on tegutsenud juba aastaid, hõlmab laienemine peamiselt äripiirkondi New Yorki ümbruses – lisandusid Washington DC, Hartford, Chicago, Philadelphia, Portland, Toronto, Montreal ja Ottawa.

„Pakkudes Express Freight teenust rahvusvahelisel turul üha uutes sihtpunktides, anname klientidele lisavõimalusi – enim sihtpunkte, kiirem tarne kaubaaluste transportimisel ning kõik kiirkullerteenuse hüved,“ ütles TNT Expressi globaalne turundus- ja strateegiajuht Jan Willem Breen.

Täieliku nimekirja piirkondadest, kus Express teenus on kättesaadav, leiab TNT kodulehelt.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee