Autor: Tanel Raig • 20. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti osaleb TransRussial ajaloo suurima ühisstendiga

Eesti stend võtab järgmisel aastal TransRussia messil enda alla eestlaste messil osalemise ajaloo rekordilise pindala.

Eesti ühisstendi suurus järgmisel aastal 22.-25. aprillini Moskvas toimuval rahvusvahelisel transpordimessil TransRussia 2014 on 150 m². Eesti rahvusstendis on messil võimalik osaleda kõigil logistikavaldkonna ettevõtetel. Osalemise sooviavaldus tuleb esitada hiljemalt 29. novembriks. Eesti ühisstendi tööd korraldab BaltMarketConsult OÜ  koos Eesti Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooniga EASi toetusel.

2013. aastal osales TransRussia messil 543 eksponenti enam kui 30st riigist. Eestist osales messil rahvusstendi kaudu 14 ettevõtet, teistel stendidel oli esindatud veel 13 Eesti äriühingut. Messil oli kokku üle 24 000 külastaja.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077