Autor: Tanel Raig • 24. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti logistikafirmale Alekon anti TransRussial auhind

Tänavusel TransRussial esimest korda eraldi stendiga osalev Alekon pälvis messikorraldajate poolt parima rahvusvahelise uue stendi auhinna.

Alekon Cargo juhatuse esimehe Erkki Veismanni sõnul on sedavõrd olulisel ärisündmusel kui TransRussia vaja panustada palju ressursse tulemusliku esindatuse saamiseks. "Novembris alanud ettevalmistused päädisid intensiivse pingutusega viimase nelja päeva jooksul, et messistend vastaks meie nõudmistele," ütles Veismann.

EAS-i toel sündinud messiboks sai korraldajatelt avapäeval tunnustust kui laitmatu ettevalmistuse ning ekspositsiooni aktuaalsuse poolest silma paistnud stend. "Sadade ettevõtete seas nähtavuse saavutamine sõltub paljuski asukohast, ka Eesti ühisstend on tänavu paigutatud strateegiliselt väga heasse kohta. Tulemuste hindamiseni jõutakse sellistel üritustel mõne aja järel, kuid kontaktide arv on olnud muljetavaldav. Senise tagasiside põhjal pakuvad Läänemere sadamad juba väga tõsist huvi Kaug-Ida klientidele, kes riskide maandamiseks soovivad osa kaubavooge suunata Venemaale meritsi, mitte raudteed pidi idasuunalt," märkis Veismann.

Moskva üldist kallidust silmas pidades on TransRussial osalemine 12 inimesega esindatud Alekonile kulukas ettevõtmine. "Oleme varasematel aastatel osalenud Eesti ühisstendis ning alles täna saame päringuid kolme aasta eest messil kohatud kontaktidelt, seega on keeruline prognoosida tänavuse osalemise tulusust - igal juhul ei saaks me endale lubada tähtsalt ürituselt kõrvalejäämist," sõnas Veismann.

Alekoni stendis on esindatud nii Alekon Cargo kui ka Alekon Holding. Alekon Cargo tegeleb ekspedeerimise, ladustamise ja logistikaga ning Alekon Holding tegeleb erinevate kraanade müügi ja paigaldusega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077