Autor: Tanel Raig • 23. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna algas regiooni olulisem logistika- ja transpordimess

Täna algas Moskvas regiooni olulisem logistikamess TransRussia. Eestist on messil esindatud Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni (LTA) 15 ettevõtte ühisstend ning Transiidikeskus koos oma koostööpartneritega.

EASi poolt toetatud LTA ühisstendis osaleb 15 Eesti ettevõtet: Tallinna Sadam, Sillamäe Sadam, Paldiski Põhjasadam, CF & S Estonia, Baltic Rail, Contimer, RRK, ERS, Eesti Raudtee, EVR Cargo, Fast Train, Maru, Spacecom, Vopak EOS ning Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon. LTA juhatuse esimehe Andres valgeristi sõnul ei ole TransRussial osalemise eesmärk enda tutvustamise alustamine A-st ja B-st, vaid pigem olemasolevate kontaktide hoidmine ja juba tuntud sõnumite kinnistamine. "Kõrvalejäämise korral esineks oht konkurentsitihedas olukorras kaotada ka praegused kliendid - ühtlasi on see ka hea võimalus konkurentide tegemisel silma peal hoida," lisas Valgerist.

Transiidikeskuse AS osaleb messil koos oma partneritega. Lisaks Transiidikeskuse enda äriüksustele on messiboksi kaasatud ka logistikaalaseid tarkvaralahendusi eksponeeriv EDS Systems OÜ, ekspediitoriteenuseid osutavad firmad Logitrans Consult OÜ ja Contimer OÜ. Nende partnerettevõtete toel saab Transiidikeskuse meeskond messistendil ning reaalajas teha pakkumisi kaupade veoks kogu tarneahela ulatuses (näiteks Hiinast Moskvani), vormistades kohapeal ka vastavad eellepingud. Eelmise aasta TransRussila osalemine tõi Transiidikeskusele väga hea tulemuse, kui ettevõte sõlmis messil üle 30 eellepingu.

Tänavune TransRussia toimub Moskvas 23.-26. aprillini ning kokku osaleb messil 523 logistikaettevõtet 29 riigist.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077