Tanel Raig • 23. aprill 2013
Jaga lugu:

Täna algas regiooni olulisem logistika- ja transpordimess

Täna algas Moskvas regiooni olulisem logistikamess TransRussia. Eestist on messil esindatud Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni (LTA) 15 ettevõtte ühisstend ning Transiidikeskus koos oma koostööpartneritega.

EASi poolt toetatud LTA ühisstendis osaleb 15 Eesti ettevõtet: Tallinna Sadam, Sillamäe Sadam, Paldiski Põhjasadam, CF & S Estonia, Baltic Rail, Contimer, RRK, ERS, Eesti Raudtee, EVR Cargo, Fast Train, Maru, Spacecom, Vopak EOS ning Logistika ja Transiidi Assotsiatsioon. LTA juhatuse esimehe Andres valgeristi sõnul ei ole TransRussial osalemise eesmärk enda tutvustamise alustamine A-st ja B-st, vaid pigem olemasolevate kontaktide hoidmine ja juba tuntud sõnumite kinnistamine. "Kõrvalejäämise korral esineks oht konkurentsitihedas olukorras kaotada ka praegused kliendid - ühtlasi on see ka hea võimalus konkurentide tegemisel silma peal hoida," lisas Valgerist.

Transiidikeskuse AS osaleb messil koos oma partneritega. Lisaks Transiidikeskuse enda äriüksustele on messiboksi kaasatud ka logistikaalaseid tarkvaralahendusi eksponeeriv EDS Systems OÜ, ekspediitoriteenuseid osutavad firmad Logitrans Consult OÜ ja Contimer OÜ. Nende partnerettevõtete toel saab Transiidikeskuse meeskond messistendil ning reaalajas teha pakkumisi kaupade veoks kogu tarneahela ulatuses (näiteks Hiinast Moskvani), vormistades kohapeal ka vastavad eellepingud. Eelmise aasta TransRussila osalemine tõi Transiidikeskusele väga hea tulemuse, kui ettevõte sõlmis messil üle 30 eellepingu.

Tänavune TransRussia toimub Moskvas 23.-26. aprillini ning kokku osaleb messil 523 logistikaettevõtet 29 riigist.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee