Autor: Ave Lepik • 23. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post sai kolmanda juhatuse liikme

Eesti Posti nõukogu kinnitas reedel kolmandaks juhatuse liikmeks Ansi Arumeele. Muudatus näitab ettevõtte fookust logistikaäri arendamisele ja laienemisele Balti riikides.

Nõukogu esimees Meelis Atonen ütles, et Eesti Posti logistikateenused on kasvav äri ning täna vaadatakse koduturuna tervet Baltikumi. „Otsus toetab Eesti Posti strateegilisi eesmärke ning näitab selgemat fookust paki- ja kullerteenuste arendamisele. Ansi on selles vallas olnud üks peamisi rahvusvahelise äri käivitajaid ja tegevusplaanide elluviijaid,“ kommenteeris Atonen logistikavaldkonna senise juhi ettevõtte juhatusse toomist.

Arumeel on sündinud 1978. aastal. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli transproditehnika eriala ja kaitsnud magistrikraadid Chalmersi Tehnikaülikoolis Göteborgis (Management of Transportation & Logistics) ning täiendanud end Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis Riias. Eesti Postis töötab ta 2006. aastast, 2007. aastast logistikadivisjoni juhina ning kuulub ühtlasi mitme Eesti Posti kontserni tütarettevõtte nõukokku.

Eesti Posti juhatusse kuuluvad Aavo Kärmas (juhatuse esimees), Mait Sooaru ja Ansi Arumeel.

Eesti Posti nõukokku kuuluvad Meelis Atonen (nõukogu esimees), Tauno Tuula, Toomas Leito, Vello Väinsalu, Mart Maastik, Olle Koop ja Mario Lambing.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077