• 21.04.14, 13:05
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti Post koondab piirkondade juhid

Eesti Post loob juhtimise hõlbustamiseks juunist senise 13 piirkonna asemel viis uut ja suuremat ning praegused piirkonnajuhtide ametikohad kaovad.
"Vaatame üle kogu oma jaevõrgu struktuuri, täna on meil 13 piirkonda, me viime selle arvu viie peale. Selge on see, et kui täna on piirkonnajuhtidele 13 kohta ja tulevikus on viis, siis kõigile neid ei jagu. Ülejäänud piirkondade juhid kaovad, aga see ei tähenda, et need inimesed ära kaovad. Me teeme konkursi ja otsime kõikidele parematele inimestele maja sees kohti," sõnas Eesti Posti juht Aavo Kärmas.
Ettevõte vähendab tema sõnul piirkondade arvu peaasjalikult sellepärast, et juhtimist paremini korraldada, kiiremini juhtimisotsuseid ellu viia ning ka kulusid kokku hoida. Kui suurel määral piirkondade arvu kaheksa võrra vähendamine kulusid kärbib, Kärmas täpselt öelda ei osanud.
"Tarbija jaoks ei muutu midagi, ühtegi postkontorit selle muudatusega kinni ei panda. Kogu praegune postiteenuste valdkonna struktuur on üles ehitatud kuus aastat tagasi, see vajab lihtsalt kaasajastamist," selgitas ta.
Postiteenuste divisjoni juhi Kaido Padari sõnul on kõigi viie piirkonna juhtide kohale välja kuulutatud konkursid ning neile on oodatud kandideerima nii Eesti Posti tänased piirkondlikud juhid kui ka inimesed väljastpoolt ettevõtet.
Lisaks piirkondade vähendamisele toimub ettevõttes veel väiksemaid struktuurimuudatusi, millega seoses kuulutatakse lähiajal välja konkursid ka teistele uutele ametikohtadele.
1. juunist koondatakse Eesti Posti senised 13 piirkonda Viljandi, Valga, Võru-Põlva, Tartu, Pärnu, Saare-Hiiu, Haapsalu-Rapla, Järva-Jõgeva, Rakvere, Ida-Viru, Lasnamäe, Mustamäe ja Tallinna kesklinn viieks laiemaks Tallinna, Lõuna, Põhja, Ida ja Lääne piirkonnaks. Eesti Posti kinnitusel ei ole uued piirkonnad pandud paika mitte Eesti kaardi järgi, vaid lähtuvad ettevõtte vajadustest ja kõige mugavamatest logistilistest võimalustest.

Seotud lood

Uudised
  • 29.01.14, 09:33
Eesti Post hangib 2,5 miljoni euro eest kaubikuid
Eesti Posti suurenenud ärimahud ja kiire kasv Baltikumis panid ettevõtet korraldama Eestis, Lätis ja Leedus 2,5 miljoni eurost kaubikute hanget.
Uudised
  • 23.09.13, 10:58
Eesti Post sai kolmanda juhatuse liikme
Eesti Posti nõukogu kinnitas reedel kolmandaks juhatuse liikmeks Ansi Arumeele. Muudatus näitab ettevõtte fookust logistikaäri arendamisele ja laienemisele Balti riikides.
Uudised
  • 03.02.14, 11:24
Eesti Posti müügitulu kasvas 8%
Auditeerimata majandustulemuste põhjal kasvas Eesti Posti müügitulu mullu kaheksa protsenti, ulatudes 56 miljoni euroni.
Uudised
  • 19.09.13, 13:35
Eesti Posti väliskommunikatsiooni juhiks sai Kadri Tonka
Eesti Postis toimus ühel võtmepositsioonil oluline muutus, nimelt hakkas ettevõtte väliskommunikatsiooni ja meediasuhteid juhtima Kadri Tonka.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele