Autor: Tanel Raig • 9. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ostujuhtimise konverents avab äriteenuse sisseostmise

9. Ostujuhtimise Aastakonverents tutvustab ekspertide ja praktikute abiga võimalusi ettevõtetes äriteenuste sisseostmiseks. Lisaks võimalustele vaadatakse üle ka sisseostul tekkivad riskid.

9. oktoobril toimuva konverensti avab Outsourcing Partner juhatuse liige Heiki Rits, kes teeb esimeses ettekandes selgeks, milliseid teenuseid on ettevõttel otstarbekas sisse osta.

DHL Global Forwarding müügijuht Tarmo Künnapuu toob konverentsil osalejateni maailma parimad praktikad sisseostetava teenuse soorituse mõõtmiseks. Künnapuu ettevõttel on kogemusi teenuse pakkujana enamusele Fortune 500 ettevõtetele ja samas ollakse ka ise suur äriteenuste sisseostja.

Eesti üks väheseid tarnijariskide juhtimise eksperte KPMG ärinõustaja Kristo Timberg selgitab oma ettekandes, kuidas tarnijariske analüüsida ning juhtida.

Praktilise näite varude juhtimise sisseostmisest pakub Eesti Statoili hankevaldkonna juht Katrin Riisalu. Statoil on oma tanklakauplusteketi varude juhtimise delegeerinud kolmanda osapoole teenusepakkujale, kelle kaudu hallatakse ligi 100 tarnija kaubavoogusid.

Tootmise sisseostmise kogemusest räägib Rabaconda juhatuse liige Jakob Saks. Saks on ettevõtja, motosportlane ja ekspordikoolitaja ja Rabaconda asutaja. Tema jaoks on tootmise sisseostmise teema hetkel vägagi kuum. Rabaconda on innovaatiline ja väga kompaktne krossi- ja endurorataste rehvide kiirvahetamise seade, mis on saanud väga sooja vastuvõtu maailma professionaalsete tippsõitjate poolt. Rabaconda tootmine on täielikult sisse ostetud. Saks viib Rabaconda näitel läbi ka töötoa, kus otsitakse võimalusi, kuidas sisseostu abil tootmise kulutusi vähendada.

Vabakutseline logistikajuht Uku Peerna, kes on viimased aastad töötanud Tallinna Kaubamaja logistikajuhina selgitab logistikateenuste sisseostmise põhimõtteid ning tutvustab parimaid praktikaid.

Päeva lõpetab kõigi esinejate osavõtul toimuv diskussioon, kus otsitakse vastust küsimusele, kuidas saavutada parim koostöö kliendi ja teenusepakkuja vahel.

Kogu konverentsi päevakava ja teemade põhjaliku tutvustuse leiab SIIT.

Osavõtutasud:

Ühe osaleja tasu, kui ühest firmast osaleb vähemalt neli inimest - 250 eurot;Ühe osaleja tasu, kui ühest firmast osaleb vähemalt kaks inimest - 300 eurot;Ühe osaleja tasu - 350 eurot.Kõigile hindadele lisandub käibemaks 20%.

Registreeruda saab SIIT.

OÜ Sensei ja Äripäeva logistikauudised.ee korraldatav konverents toimub 9. oktoobril Tallinnas hotellis Euroopa.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077