Autor: Tanel Raig • 2. august 2013

EAS aitab ettevõtted Euroopa suurimale logistikamessile

EAS kutsub ettevõtteid kandideerima Eesti ühisstendile rahvusvahelisel transpordi- ja logistikamessil SITL Europe 2014, lubades katta ühisstendiga seotud kulud.

SITL Europe 2014 toimub järgmise aasta 1.-4. aprillini Prantsusmaal. Pariisis toimub transpordi- ja logistikavaldkonna olulisim mess Euroopas, mis ühendab kogu logistikaahelat. Messile oodatakse vähemalt 900 eksponenti. 2012. aastal ulatus külastajate arv 40 000ni, kellest 62% olid transpordi ja logistika toodete ja teenuste kasutajad ning 38% tarnijad järgmistest valdkondadest: tootmine, kaubandus, info ja kommunikatsioon, avalik sektor, teadus ja tehnika, kinnisvara, konstrueerimine, energiatootmine ja –jaotus, administreerimine ja tugiteenused, finants- ja muud teenused.

Eesti ühisstendile on oodatud osalema ettevõtted, kes tegutsevad vähemalt ühes järgmistest tegevusvaldkondadest: transpordi- ja logistikateenused, taristu, kinnisvara või infosüsteemid ja tehnoloogia.

EAS katab stendipinna rentimise, projekteerimise ja ehituse kulud, ühisvideomaterjalide ja osalevate ettevõtete ühise reklaamkataloogi tootmise ja materjalide transpordi. Ettevõtja kanda jäävad osalejate reisi-, majutuse- ja toitlustuse kulud, oma reklaammaterjalide ja näidiste kulud. Osalemissoovist tuleb teatada hiljemalt 26. augustiks.

Messil osalemist kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077