Autor: Tanel Raig • 2. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS aitab ettevõtted Euroopa suurimale logistikamessile

EAS kutsub ettevõtteid kandideerima Eesti ühisstendile rahvusvahelisel transpordi- ja logistikamessil SITL Europe 2014, lubades katta ühisstendiga seotud kulud.

SITL Europe 2014 toimub järgmise aasta 1.-4. aprillini Prantsusmaal. Pariisis toimub transpordi- ja logistikavaldkonna olulisim mess Euroopas, mis ühendab kogu logistikaahelat. Messile oodatakse vähemalt 900 eksponenti. 2012. aastal ulatus külastajate arv 40 000ni, kellest 62% olid transpordi ja logistika toodete ja teenuste kasutajad ning 38% tarnijad järgmistest valdkondadest: tootmine, kaubandus, info ja kommunikatsioon, avalik sektor, teadus ja tehnika, kinnisvara, konstrueerimine, energiatootmine ja –jaotus, administreerimine ja tugiteenused, finants- ja muud teenused.

Eesti ühisstendile on oodatud osalema ettevõtted, kes tegutsevad vähemalt ühes järgmistest tegevusvaldkondadest: transpordi- ja logistikateenused, taristu, kinnisvara või infosüsteemid ja tehnoloogia.

EAS katab stendipinna rentimise, projekteerimise ja ehituse kulud, ühisvideomaterjalide ja osalevate ettevõtete ühise reklaamkataloogi tootmise ja materjalide transpordi. Ettevõtja kanda jäävad osalejate reisi-, majutuse- ja toitlustuse kulud, oma reklaammaterjalide ja näidiste kulud. Osalemissoovist tuleb teatada hiljemalt 26. augustiks.

Messil osalemist kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077