Autor: Tanel Raig • 16. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Diislikütuse hulgihind kukkus 10 kuu madalaimale tasemele

Täna hommikul oli Neste diiselkütuse hulgihind 1,188 eurot/liiter. Viimati oli hind lühiajaliselt madalam eelmise aasta juunis.

Möödunud aasta 22.-29. juunini oli Neste diiselkütuse hulgihind vahemikus 1,169 – 1,186 eurot/liiter. Aasta tagasi oli hulgihind 8,4% kõrgem.

Diiselkütuse hulgihinna praegune langusperiood on kestnud 19. veebruarist, kui kütuseliiter maksis hulgihinnas 1,314 eurot.

Mõnevõrra on langenud aasta alguses ka transpordifirmade kütuselisatasud. Schenkeri kütuselisatasu oli möödunud aasta detsembris 20,1%, aprilliks on lisatasu langenud 18,2% peale. Schenkeri aegade kõrgeim kütuselisatasu oli eelmise aasta aprillis, kui hinnale küsiti juurde 20,9%. Transpoint International (EST) kütuselisatasu oli detsembris 21,1%, aprillis on see 19,7%. DSV Transpordi kütuselisatasu on aprillis 20,6%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077