Autor: Tanel Raig • 14. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL Expressi Eesti äriüksuse juhiks saab Kristina Laaneots

Seni Läti ja Leeduga ühes juhtimisgrupis olnud DHL Expressi äriüksus Eestis saab käesolevast aastast iseseisvaks ning seda hakkab juhtima senine DHLi Baltimaade müügi- ja turundusdirketor Kristina Laaneots.

DHL Estonia selgitas oma pressiteates, et muudatused logistikaettevõtte juhtimisstruktuuris mõjutasid peamiselt Euroopat ning toetavad ettevõtte uut turule maksimaalselt lähedalseisvat strateegiat. Senini ühtses Baltimaade regioonis olevat DHL Expressi äriüksust Eestis juhtis leedulasest regionaalne juht Mindaugas Pivoriunas. Edaspidi keskendub Pivoriunas DHL Express äriüksuste juhtimisele Lätis ja Leedus.

Kristina Laaneots liitus DHLiga 1999. aastal alustades klienditeenindaja ametikohast. Aastatega sai Kristina kogemusi juurde töötades erinevates positsioonides müügiosakonnas ning hiljem müügi- ja turundusjuhina Baltikumis.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077