Tanel Raig • 14. veebruar 2013
Jaga lugu:

DHL Expressi Eesti äriüksuse juhiks saab Kristina Laaneots

Seni Läti ja Leeduga ühes juhtimisgrupis olnud DHL Expressi äriüksus Eestis saab käesolevast aastast iseseisvaks ning seda hakkab juhtima senine DHLi Baltimaade müügi- ja turundusdirketor Kristina Laaneots.

DHL Estonia selgitas oma pressiteates, et muudatused logistikaettevõtte juhtimisstruktuuris mõjutasid peamiselt Euroopat ning toetavad ettevõtte uut turule maksimaalselt lähedalseisvat strateegiat. Senini ühtses Baltimaade regioonis olevat DHL Expressi äriüksust Eestis juhtis leedulasest regionaalne juht Mindaugas Pivoriunas. Edaspidi keskendub Pivoriunas DHL Express äriüksuste juhtimisele Lätis ja Leedus.

Kristina Laaneots liitus DHLiga 1999. aastal alustades klienditeenindaja ametikohast. Aastatega sai Kristina kogemusi juurde töötades erinevates positsioonides müügiosakonnas ning hiljem müügi- ja turundusjuhina Baltikumis.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee