Tanel Raig • 30. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Vandaalitsemine raudteel maksis Eesti Raudteele 116 199 eurot

Eesti Raudtee registreeris eelmisel aastal 116 199 euro eest vandalismi- ja vargusjuhtumeid. Üle poole aset leidnud juhtumitest pandi toime Harjumaal.

Kokku registreeriti mullu raudteel 260 vandalismi- ja 87 vargusjuhtumit. Raudteefirma teatel ei saa kahju mõõta ainult rahas. Sildade ja silla käsipuude, piirdeaedade ning välisvalgustuse ja elektri kontaktvõrkude lõhkumine mõjutab tugevalt rongiliikluse sujuvat toimimist. Rüüstatud raudteeliinid, pimedad ülekäigud ning liiklusseisakud tekitavad ebamugavust ja ohtlikke olukordi, hoiatas Eesti Raudtee oma teates.

Eesti Raudtee on viimase viie aasta jooksul koos Euroopa Liidu struktuurivahenditega investeerinud raudtee ja raudteeümbruse korrashoidu ja arendusse ligi 200 miljonit eurot. Nüüd kutsub Eesti Raudtee inimesi üles teatama politseile või Eesti Raudteesse, kui märgatakse investeeringutega korda tehtud infrastruktuuri lõhkumist.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee