Autor: Indrek Kald • 24. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post rajab Lätti pakiautomaatide võrgustiku

Eesti Post alustab lähiajal Lätti pakiautomaatide võrgustiku rajamist.

"Eelmisel aastal avasime Eestis Post24 kaubamärgi all 38 pakiautomaati, mis on unikaalne lahendus kogu maailmas, kus omavahel on seotud pakiautomaat, postkontor ja kullerteenus. Kuna meie klientide vajadused on üha enam seotud logistika terviklahendustega, mis kataksid kogu Baltikumi, alustasime 2011. aasta lõpus Post24 võrgustiku rajamist Leedus. Lähiajal alustame võrgustiku rajamist Lätis," ütles ettevõte juht Aavo Kärmas.

Eesti Posti teatel näitavad logistikateenused kasvutrendi. Kärmase sõnul toob e-kaubanduse kiire kasv pakiteenuste mahu suurenemise. Logistikavaldkonnas on konkurents tihe ning seetõttu on eriti olulised teenuste kvaliteedi parandamine ja pidev arendamine ning geograafiline laienemine, kinnitas ta.

Lisaks 355 postiasutusele on logistika- ja postiettevõttel 38 pakiautomaati üle Eesti ja 35 pakiautomaadiga võrgustik Leedus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077