Autor: Tanel Raig • 4. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kokkuvõte 4. aprilli logistikauudistest

Kokkuvõte logistika olulistest uudistest lehekülgedelt aripaev.ee, bestsales.ee, best-marketing.com, ehitusuudised.ee, raamatupidaja.ee, sekretar.ee, toostusuudised.ee ja logistikauudised.ee.

Tallinki reisijatevedu soikseisus. Selle aasta esimeses kvartalis tegi Tallinki reisijatevedu vaevu märgatava tõusu, samas kui veetud kaubaautode ja sõiduautode maht kasvas priskemalt. AS Tallink Grupp vedas 2012. aasta majandusaasta esimeses kvartalis 1 984 735 reisijat, mida on aasta varasemaga võrreldes vaid 0,2% rohkem. Märtsis oli ettevõtte reisijate arv 712 054, mida on 8% enam võrreldes läinud aasta märtsiga. Veetud kaubaautode maht kasvas esimeses kvartalis 9,1%, 72 671 ühikuni. LOE EDASI SIIT.

Sakkovi viimane hoiatus tartlastele: Estonian Air paneb Tallinn-Tartu lennuliini kinni. Tallinn-Tartu lennuliinil on reisijaid nii vähe, et Estonian Air kaalub lennuliini sulgemist, andis ASi Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov mõista, esinedes täna ja homme Tartus toimuval rahvusvahelisel Logistikaseminaril „Rail Baltica“. Sakkov viis läbi seminari külastajate seas väikse küsitluse, uurides, kui suur osa osavõtjaid on pärit Tartust. Käsi tõusis vähe. Järgmisena küsis ta, kes on seminarile tulnud Tallinnast Tartusse kasutades selleks Estonian Airi lennuliini, käsi ei tõusnud. Seepeale küsis ta, kas keegi üldse on kasutanud seda regionaalselt lennuliini, mille peale andis üks käsi märku. LOE EDASI SIIT.

Ettevõtjad hakkavad harima roolijoodikuid. Eestlaste salliv suhtumine purjus peaga autojuhtimisse sundis ettevõtjaid algatama projekti „Kui jood, ära sõida!”. LOE EDASI SIIT.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077