Autor: Tanel Raig • 13. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

100 000 inimest kasutab iga päev Tallinna ühistransporti

Tallinna Transpordiameti andmeil kasutab igapäevaselt ühistransporti üle 100 000 inimese.

Tallinna Transpordiameti andmetel kasutab perioodikaarti üle 75 000 pealinlase. Perisoodikaartide kasutajate hulgas on ligi 53 000 täisealist ja ligi 23 000 alaealist. Lisaks neile kasutavad igapäevaselt ühistransporti paljud tasuta sõidu õigust omavat eelkooliealist last ja üle 65 aasta vanused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077