Jaana Pikalev • 13 detsember 2011

Saksamaal kaduma läinud juustukoormast ja veokijuhist pole infot

Mõne nädala eest levis meedias uudis selle kohta, et eestlasest veoautojuht jäi Saksamaal kadunuks 20tonnise juustukoormaga. Eesti politseile ja tööinspektsioonile ei ole juhtumist teatanud ükski veofirma.

Eeldades et tegemist võis Eesti veofirma ja veokiga, mis tegi allhankevedu Saksamaal uurisime, kas juhtum on leidnud lahenduse. Eesti politsei pressiteenistuse teatel ei ole neil meedias avaldatud informatsiooni põhjal võimalik tuvastada konkreetset juhtumit. Kuna ka Logistikauudistele on teadmata konkreetne veofirma, kelle veoki ja autojuhiga võis olla tegemist, ei saanud politsei sellekohast informatsiooni tuvastada.

Tööisnpektsioonist tetatati, et ükski veofirma ei ole esitanud neile sellekohast informatsiooni. Tööinspektsiooni sõnul pole ka tööandjal kohustust teatada töötaja kadumisest.  

Saksa uudisteportaal teatas mõne nädala eest, et eestlasest veoautojuht võttis 15. novembril peale veose Saksamaalt, et suunduda sellega Belgiasse. Paraku polnud ta sihtkohta jõudnud ning on 20 000 kilose juustukoormaga kadunud.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150