Autor: Signe Sillasoo • 3. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pakiautomaatide võrgu müük  tõstis Cleveroni IT-firmade TOPi võitjaks

Infotehnoloogia ettevõtte Cleveron OÜ, mis teenis 2010. aastal puhaskasumit pakiautomaatide müügist 22 miljoni oli mullune aasta juhi Arno Küti sõnul väga edukas - kasvatada suudeti nii käivet kui kasumit. Ettevõtte rentaablus on suurem kui 95%.

Küsimustele vastab Cleveroni juht Arno Kütt:

Kuivõrd vastasid ettevõtte 2010. aasta tulemused eelarves planeeritule?Meil oli 2010. aastal kaks tegevusvaldkonda. Esiteks pakiautomaatide võrgu abil logistikateenuse pakkumine ja teiseks pakiautomaatide riistavara ja tarkvara arendamine ja tootmine. Viimatinimetatud tegevusvaldkond ületas ootusi, kuna õnnestus müüa valmis ehitatud terviktoode -  Eesti pakiautomaatide võrk nimega SmartPOST.

Kasvas nii ettevõtte käive kui kasum. Millega see saavutati?Peamine edutegur oli, et õnnestus edukalt lõpule viia meie tehnoloogia suur müügitehing – pakiautomaatide võrk nimega SmartPOST. Ka muude klientidega tegevus käivitus kasumlikult.

Mis olid 2010. aastal firma jaoks kõige olulisemad sündmused, muudatused, investeeringud?  Peamine sündmus oli eelpoolmainitud suure tehingu lõpuleviimine, mille käigus müüsime SmartPOSTi. Tähtsuselt teisel kohal on Venemaa partneriga koostöö käivitamine ja esimesed meie tehnoloogiatarned sinna.

Pikemalt saad lugeda intervjuud endise SmartPOSTi võrgu omanikuga tänasest Äripäeva lisast IT TOP, selleks vajaliku päevapileti saad osta SIIT.

KES ON KES:

Tegevusala: programmeerimineTegevjuht: Arno KüttAsutatud: 2007Käive 2010. aastal 1,45 miljonit eurotÄrikasum 1,39 miljonit eurotTöötajaid: 20

NUMBER

1,75 korda kasvatas 2010. aastal Cleveron OÜ võrreldes 2009. aastaga käivet. Ettevõtte käive oli 1 457 000 €.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077