Autor: Jaana Pikalev • 25. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimene Euro 6 nõuetele vastav veok läks Prantsusmaale

Esimene uus Mercedes-Benz Actros, mille jõuallikas vastab Euro 6 keskkonnanõuetele, anti täna Saksamaal Wörth's asuvas tehases üle Prantsusmaa transpordifirmel Spedition Transalliance.

Kokku ostab ettevõte Mercedeselt 500 uut Actrost oma sõidukitepargi jaoks, vahendas auto24.ee. Mercedes-Benz Actros veokit toodetakse hetkel kahe puhtusastmega jõuallikatega, need vastavad kas Euro 5 või Euro 6 keskkonnanõuetele.

Reaalselt rakenduvad Euro 6 keskkonnanõuded Euroopa Liidus alles 2014. aastal.Mercedes-Benz Actros oli esimene suur veoautotootja, kes Euro 6 keskkonnanõuetele vastava veoki müügile tõi. Transalliance kasutab veoste transpordil kokku 3200 veokit, neist 700 on Mercedese veoautod.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077