Jaana Pikalev • 26. september 2011
Jaga lugu:

Korruptsioonibüroo korraldas läbiotsimised airBalticuga seotud ettevõtetes

Läti korruptsioonivastase võitluse büroo (KNAB) korraldas läbiotsimisi finantsraskustesse sattunud ning pankrotiveerel  riikliku lennukompaniiga airBaltic seotud ettevõtetes.

KNAB-i töötajad saabusid täna Riia lennujaama territooriumil asuva ettevõtte Helio kontorisse, milles asub mitu airBalticuga seotud firmat, nagu Baltijas aviacijas sistemas (BAS), airBalticTravel, Uniform Storage, airBaltic Ground Operation, Best&Partner ja FLS. Ametlikult ei ole KNAB ega ka firmade töötajad läbiotsimisi kinnitanud, vahendasid LETA jt.

Läti valitsus ja lennukompanii eraaktsionärid on pidanud pingelisi läbirääkimisi airBalticu põhikapitali suurendamiseks. Peaminister Valdis Dombrovskise pressiesindaja Martimš Panke ütles, et peaministril ei ole mingit infot KNAB-i tegevuse kohta. Dombrovskis jälgib sündmusi ja homme arutatakse airBalticu küsimust valitsuse istungil.

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee