Autor: Jaana Pikalev • 26. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korruptsioonibüroo korraldas läbiotsimised airBalticuga seotud ettevõtetes

Läti korruptsioonivastase võitluse büroo (KNAB) korraldas läbiotsimisi finantsraskustesse sattunud ning pankrotiveerel  riikliku lennukompaniiga airBaltic seotud ettevõtetes.

KNAB-i töötajad saabusid täna Riia lennujaama territooriumil asuva ettevõtte Helio kontorisse, milles asub mitu airBalticuga seotud firmat, nagu Baltijas aviacijas sistemas (BAS), airBalticTravel, Uniform Storage, airBaltic Ground Operation, Best&Partner ja FLS. Ametlikult ei ole KNAB ega ka firmade töötajad läbiotsimisi kinnitanud, vahendasid LETA jt.

Läti valitsus ja lennukompanii eraaktsionärid on pidanud pingelisi läbirääkimisi airBalticu põhikapitali suurendamiseks. Peaminister Valdis Dombrovskise pressiesindaja Martimš Panke ütles, et peaministril ei ole mingit infot KNAB-i tegevuse kohta. Dombrovskis jälgib sündmusi ja homme arutatakse airBalticu küsimust valitsuse istungil.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077