Autor: Jaana Pikalev • 1. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Padar: Süvasadam ei too Saaremaale suurt rahahunnikut

Europarlamendi liige Ivari Padar võrdles Saaremaa püsiühendust mandriga Saaremaa süvasadamaga ning nentis, et mis sest, et  viimases käib ainult kolm laeva hooajal, oluline on, et süvasadam on olemas.

Padar ütles kuu aja eest Saare maakonna päevalehele Meie Maa, et püsiühenduse loomist võib võrrelda süvasadama loomisega, mille mõttekuses kaheldi.  "Teisalt on mul hea meel, et projekt läks küll kalliks, ent saarlastel on oma süvasadam, see on tehtud, käigu seal pealegi hooajal vaid kolm laeva,” nentis ta.

“Mis siis sellest päeva lõpuks maha jääb - hulk tossu ja kaks hamburgerit, mis autojuhtidele maha müüakse. Pluss sadamale käivet, kuid ma ei näe seda suurt rahahunnikut, mida transiit süvasadama kaudu Saaremaale jätaks,” ütles Padar lisades, et ilmselt ei meeldiks saarlastele ka kaubalaevade lubamine süvasadamasse.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077