Jaana Pikalev • 1 september 2011

Padar: Süvasadam ei too Saaremaale suurt rahahunnikut

Europarlamendi liige Ivari Padar võrdles Saaremaa püsiühendust mandriga Saaremaa süvasadamaga ning nentis, et mis sest, et  viimases käib ainult kolm laeva hooajal, oluline on, et süvasadam on olemas.

Padar ütles kuu aja eest Saare maakonna päevalehele Meie Maa, et püsiühenduse loomist võib võrrelda süvasadama loomisega, mille mõttekuses kaheldi.  "Teisalt on mul hea meel, et projekt läks küll kalliks, ent saarlastel on oma süvasadam, see on tehtud, käigu seal pealegi hooajal vaid kolm laeva,” nentis ta.

“Mis siis sellest päeva lõpuks maha jääb - hulk tossu ja kaks hamburgerit, mis autojuhtidele maha müüakse. Pluss sadamale käivet, kuid ma ei näe seda suurt rahahunnikut, mida transiit süvasadama kaudu Saaremaale jätaks,” ütles Padar lisades, et ilmselt ei meeldiks saarlastele ka kaubalaevade lubamine süvasadamasse.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150