Autor: Jaana Pikalev • 8. august 2011

Hollandi postifirma loobub tegevusest Tšehhis ja Slovakkias

Hollandi postifirma PostNL müüb oma postiteenused Tšehhis ja Slovakkias Poola postifirmale ID Marketing.

PostNL teatas augusti esimestel päevadel, et on müüs otse- ja reklaampostituse teenuste osutamise Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias Poola postifirmale ID Marketing. PostNL teatel loobusid nad tegevusest kõnealustes riikides, et keskenduda oma otsepostiteenuste osutamisele Euroopa suuremates riikides, kus on ettevõttel tugev turupositsioon. Nende riikide hulka kuuluvad Suurbritannia, Saksamaa ja Itaalia.  

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077