Autor: Rivo Sarapik • 22. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Leedu riigijuht väisas BLRT laevatehast

Eile külastas Leedu president Dalia Grybauskaite BLRT Grupi ettevõtteid Klaipedas.

Western Shipyardi ja Western Baltija Shipbuildingi visiidi käigus kohtus president ettevõtete töötajate ja juhtidega ning tutvus seal ehitatavate ja remonditavate laevadega. Kümnete laevade seas oli ka maailma suurim gaasimootoriga parvlaev, mis möödunud nädalal lasti vette ehitustöö lõpetamiseks.

 "Presidendi visiit on suur au kogu meie kollektiivi jaoks. Kevadel külastas ta meie ühisettevõtet Norras,“ märkis kontserni juhatuse esimees Fjodor Berman.

Hetkel ehitab ettevõte Klaipedas kaht kaasaegseimat keskkonnasõbralikku puksiiri Taani ettevõttele Svitzer ja erilaeva merepõhja süvendustöö jaoks. Klaipedas ehitatakse ka kalatraalereid ettevõtete Liegruppen Fiskeri ja Karstensens Skibsværf jaoks ning EuroStyle`i tellimusel pargaseid kuivlasti vedamiseks.

Foto: BLRT
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077