Autorid: Raul Mee, Raul Mee • 6. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Norra kuningas külastas Leedo uut laeva

Norra kuningas ja Leedu president külastasid eile Norras BLRT laevatehase ehitatavat parvlaeva Hiiumaa.

Kolmapäeval viis Norra kuningas Harald V ametlikul riigivisiidil oleva Leedu presidendi Dalia Grybauskaité Fiskerstrand BLRT laevatehasesse, kus külastati Saaremaa Laevakompanii kolmandat uut parvlaeva Hiiumaa.

 

Leedu president Dalia Grybauskaité ja Norra kuningas Harald V tutvuvad uue laeva kaptenisillaga
Foto: Marko Mumm/Saaremaa Laevakompanii
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077