Jaga lugu:

Finnair avab otseliini Singapuri

Täna toimub Finnairi esimene otselend Helsingist Aasia saareriiki Singapuri, kuhu sõidab ka ligi 50 reisijat Eestist.

Vastavatud liin on kiireim ühendus Põhja-Euroopa ja Singapuri vahel, mis on suunatud  nii äri- kui ka puhkusereisijatele. Lennud sihtkohta toimuvad seitsmel päeval nädalas.

Finnairi Balti riikide müügijuhi Guerman Tyvoniouki sõnul on Singapuri liini avamine üheks osaks ettevõtte strateegiast. “Meie eesmärk on jõuda Euroopa kolme suurima Aasia lendusid pakkuva ettevõtete sekka ning Singapuri liini avamine on suur samm seatud eesmärkidele lähemale,” rääkis Tyvoniouk. Ta lisas, et vastavatud liinist võidab väga palju ka Eesti reisija. “Helsingi kaudu Singapuri lendamine muutub nüüdsest pea 4 tundi lühemaks,” lausus ta.

Singapuris käib aastas ligi 11,6 miljonit turisti, kellest üle 4000 tulevad Balti riikidest. “Kiireim ühendus Tallinnast Helsingi kaudu muudab reisimise sujuvamaks ning usun, et vastavatud liin mitmekordistab Balti riikide reisijate arvu Singapuri,” on Tyvoniouk veendunud. “Varemalt sai Finnairiga Singapuri lennata ümberistumisega Bangkokist, mis on turistidele väga populaarne sihtkoht ning seetõttu Singapuri reisijatele alatihti pileteid ei jagunud,” selgitas Tyvoniouk uue liini vajalikkuse tagamaid. Ta lisas, et tänasel lennul on iga neljas reisija Eestist.

Lennud Singapuri toimuvad öösiti, väljumisega Eestist pool kümme õhtul ning reis sihtkohta kestab alla 14 tunni. “Öine lend on pika distantsi puhul parim lahendus, kuna reisija saab lennu ajal magada, mis aitab ajavahega paremini kohanduda,” lisas Tyvoniouk.  

Avatud Singapuri liin on oluline nii ärireisijatele, kes alatihti lendavad sinna töö asjus kui ka turistidele, kes soovivad veeta põnevat ja mitmekülgset linnapuhkust või liikuda sealt edasi Austraaliasse, Malaisiasse ja Indoneesiasse.

Tyvoniouki sõnul on Singapur oluline transiitlennujaam, mis muudab Eesti reisijale Kagu-Aasiasse lendamise lihtsamaks ja mugavamaks. “Tänu uuele liinile muutub Eesti reisijale Austraalia linnadesse Adelaidesse ja Perthi lendamine 4 tundi lühemaks ning lisandus ka uus ühendus Darwini linnaga Põhja-Austraalias,” tõi Tyvoniouk esile uue liini lisaväärtusi.

 

 

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee