Jaga lugu:

Riias toimub Põhja-Euroopa suurim lennunduskonverents

19. mail võõrustab Läti lennufirma airBaltic kolmandat iga-aastast lennunduskonverentsi “North Hub Riga”. Sellest üritusest on saanud suurim lennunduskonverents Põhja-Euroopas enam kui 200 osavõtjaga, kus esindatud nii lennufirmad, lennukitootjad, ametnikud kui ka pea 50 meediaväljaannet.

Selle aastane “North Hub Riga” konverents keskendub innovatsioonidele ja uutele sissetulekuallikatele. Esindajaid on nii lennuki tootjafirmadest, Bombardierist, Irkut Corporationist, Airbusist, poliitika- ja võimumaastikult, näiteks Euroopa Komisjonist ning mitmetest lennufirmadest ja –organisatsioonidest, aga ka lennujaamadest, nagu näiteks Münchenist ning Jekaterinburgist. Lisaks veel mitmed teised oma ala eksperdid.

Igal aastal koguneb enam kui 200 saadikut sellele konverentsile, et luua võrgustik, arutada hetke ja tuleviku lennunduse katsumusi ning jagada ideid ja kogemusi.  

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee