Autor: Jaana Pikalev • 16. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riias toimub Põhja-Euroopa suurim lennunduskonverents

19. mail võõrustab Läti lennufirma airBaltic kolmandat iga-aastast lennunduskonverentsi “North Hub Riga”. Sellest üritusest on saanud suurim lennunduskonverents Põhja-Euroopas enam kui 200 osavõtjaga, kus esindatud nii lennufirmad, lennukitootjad, ametnikud kui ka pea 50 meediaväljaannet.

Selle aastane “North Hub Riga” konverents keskendub innovatsioonidele ja uutele sissetulekuallikatele. Esindajaid on nii lennuki tootjafirmadest, Bombardierist, Irkut Corporationist, Airbusist, poliitika- ja võimumaastikult, näiteks Euroopa Komisjonist ning mitmetest lennufirmadest ja –organisatsioonidest, aga ka lennujaamadest, nagu näiteks Münchenist ning Jekaterinburgist. Lisaks veel mitmed teised oma ala eksperdid.

Igal aastal koguneb enam kui 200 saadikut sellele konverentsile, et luua võrgustik, arutada hetke ja tuleviku lennunduse katsumusi ning jagada ideid ja kogemusi.  

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077