Autor: Jaana Pikalev • 2. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvusvahelisel logistikakonverentsil analüüsitakse kriisiaja mõju logistikasektorile

Gdanskis 1.-3. märtsini toimuval rahvusvahelisel logistikakonverentsil Transport Week 2011 analüüsitakse, milliseid olulisi muudatusi on majandukriis toonud transpordisektorisse, räägitakse Euroopa transpordisüsteemi väljakutsetest ning tutvustatakse uusi transpordikoridore Euroopa kaardil.

Eesti  transiidikoridori eeliseid tutvustavad ja paneeldiskussioonides osalevad  ESTEVE Terminali juhatuse esimees Üllar Raad, Tallinna Sadama kommertsdirektor Erik Ringmaa ja Navirail Rail World Groupi raudteetranspordi direktor Vadim Shabarov.

Osavõtjatel ligi sajast erinevast logistikaettevõttest üle Euroopa on võimalus kaasa rääkida Kesk- ja Ida-Euroopa transpordikoridoride arengut ja kogu sektorit puudutavatel aktuaalsetel teemadel. Samuti arutatakse Hiina ja Venemaa kasvava mõju üle kaubaliikumise suundadele ja struktuurile.

Eesti Logistikaklastri juhi Urmas Kõivu sõnul on Gdanski konverents oluline kontaktide loomise ja Eesti logistilise asukoha eeliste tutvustamise koht. „Konverentsi kolme päeva jooksul on hea võimalus nii Eesti logistikasektorit lähemalt tutvustada kui ka osa saada teiste riikide kogemustest ning kindlasti on meil oluline olla transpordikoridoride arengut puudutavate diskussioonide juures,“ lisas Kõiv.

Transport Week 2011 konverentsi ja õppereisi raames külastasid Eesti Logistikaklastri liikmed eile Gdanski Sadamat, et tutvuda Gdanski jaotuskeskuse võimalustega ning leida võimalikke koostöömudeleid.

Gdanski logistikakonverentsi lõpetab homme arutelu logistikahariduse ja töökogemuse, teooria ja praktika sidumise teemal.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077