Autor: Rivo Sarapik • 13. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lang: maksmata makse tuleb petturi varast võtma hakata

Justiitsminister Rein Langi sõnul tuleb lisaks kütusemüüjatele tagatisraha seadmisega hakata maksmata jäänud makse petturite isiklikust varast võtma hakata.

„Mulle tundub, et osa seltsimehi, kes neid firmasid teevad ja pankrotti lasevad, tegutsevad üsna karistamatult. Samas laseb Eesti seadusandlus maksmata jäänud maksude sissenõuded nende isiklikule varale keerata,“ kommenteeris Lang tänasel valitsuse pressibriifingul. „Seda põhjusel, et varasid tihti firmadel pole. Samas meil pole ühtegi pretsedenti, et firma nõuded on juhatuse liikme vastu suunatud. Seda tuleb lähiajal rakendama hakata, sest see on üks ja sama seltskond, kes neid firmasid teevad."

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077