Autor: Jaana Pikalev • 28. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamur Tsäkko jätkab Maanteeameti peadirektorina

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi distsiplinaarmenetluse komisjon ei tuvastanud, et Maanteeameti peadirektor Tamur Tsäkko oleks toime pannud distsiplinaarsüütegusid ning komisjoni ettepanekul otsustas minister Juhan Parts lõpetada Tsäkko töösuhte peatamise alates 29. detsembrist.

16. novembril otsisid Kaitsepolitsei ametnikud läbi mitmed ruumid Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis ja Maanteeametis. Järgmisel päeval esitati ministeeriumi kantslerile Marika Priskele ja Maanteeameti peadirektorile Tamur Tsäkkole kahtlustused seoses riigihangetega kahel teeobjektil. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts algatas Tsäkko suhtes distsiplinaarmenetluse ning kõrvaldas ta selle ajaks ametist.

Distsiplinaarasja menetluse kokkuvõtte terviktekstiga saab tutvuda ministeeriumi kodulehel http://www.mkm.ee/distsiplinaarasja-menetluse-kokkuvote

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077