Autor: Jaana Pikalev • 22. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonia puiestee ja teatriväljak suletakse vana aasta õhtul ühistranspordiliiklusele

31. detsembril toimub Estonia puiesteel ja Teatri väljakul „Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011“ avatseremoonia, millega seoses suletakse ajavahemikus kell 18.00–06.00 liiklusele nii Teatri väljak kui ka Estonia puiestee, mis toob kaasa alljärgnevad muudatused ühistranspordis.

Bussiliinid nr 67 ja 68 lõpetavad ja väljuvad Kunstiakadeemia peatusest. Bussiliin nr 54 teeb peatuse ja tagasipöörde Rävala puiesteel, pärast parempööret A.Lauteri tänavalt. Bussiliin nr 15 väljub Viru bussiterminalist, sõidab mõlemal suunal mööda A.Laikmaa tänavat ning Teatri väljakut ei läbi.

Liinide nr 16, 17, 17A autobussid sõidavad kesklinna suunal mööda A.Lauteri tänavat, Rävala puiesteed, A.Laikmaa tänavat, Gonsiori tänavat, Raua tänavat, Pronksi tänavat, Narva maanteed, Pärnu maanteed ja Vabaduse väljakut. Täiendavad peatused tehakse Rävala puiesteel pärast A.Lauteri tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses, Gonsiori tänaval autobussiliinide nr 3, 20, 20A, 31, 53 ja 56 Kunstiakadeemia peatuses ja Pärnu maanteel autobussiliinide nr 40 ja 48 Viru peatuses.

Liinide nr 16, 17, 17A autobussid sõidavad kesklinnast väljuval suunal mööda Estonia puiesteed, Kentmanni tänavat.

Liinide nr 14, 18, 40 ja 48 autobussid sõidavad  kesklinna suunal mööda Estonia puiesteed, Kentmanni tänavat ja A. Laikmaa tänavat. Täiendav peatus tehakse Rävala puiesteel pärast A.Lauteri tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses.

Ekspressliinide nr 9, 11 ja 46 autobussid sõidavad Vabaduse väljakuni. Lõpp-peatus on Kaarli puiesteel autobussiliinide nr 22 ja 46 Vabaduse väljak peatuses.

Liinide nr 20 ja 20A autobussid sõidavad kesklinna suunal mööda Estonia puiesteed, Kentmanni tänavat, Rävala puiesteed, A.Laikmaa tänavat ja Gonsiori tänavat. Täiendav peatus tehakse Rävala puiesteel peale A.Lauteri tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses.

 

Trollibussiliinid nr 1, 2, 3 ja 6 lõpetavad Tõnismäe peatuses ja  keeravad ümber Kaarli kiriku tagasi.

Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 on Tallinna linna üks suurimaid tähtsündmusi peale olümpiamänge ning üks olulisemaid turundussõnumeid välismaal. Kultuuripealinna avatseremoonia koos euro tulekuga viib Tallinna linna ka rahvusvahelisse meediasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077