• 09.12.10, 17:08
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Lumepall veereb ka Riia lennujaama

Euroopa lennuliiklust halvav erakordne lumeuputuse tõttu on suur osa õhtuseid lende hilinemistega.
Riia lennujaama lennugraafik näitab, et kõik lennud on saabunud graafikuvälisel ajal. Pärastlõunased lendude puhul on teatatud, et suurem osa neist hilineb. Alates kella 17-st hilinevad Riiga lennud Stockholmist, Londonist, Oslost, Veneetsiast, Münchenist, Moskvast, Kopenhagenist, Pariisist, Roomast, Lodnonist ja ka Istanbulist. Tallinna-Riia vaheline lennuliiklus toimib samuti väikse hilinemisega.

Seotud lood

Uudised
  • 09.12.10, 15:41
Stockholmi lennuliiklus on täna  pärastlõunal tugevalt häiritud
Stockholmi Arlanda lennujaam teatab, et täna alates poole neljast kohaliku aja järgi on lennugraafikus tohutud hilinemised.
Uudised
  • 09.12.10, 12:53
Tallinna lennujaamas ei jää lumeolude tõttu ükski reis ära
Ilmajaam hoiatas, et täna ja homme on oodata tugevat lumesadu ja tuisku, ent Tallinna Lennujaamas ei jää ükski reis ära erakordsete lumeolude tõttu, kinnitas lennujaama juht Rein Loik.
Uudised
  • 09.12.10, 16:19
Saksamaa lennujaamad on lumeolude tõttu sajad lennureisid tühistanud
Frankfurdi ja Berliini lennujaamad raporteerisid, et on täna tühistanud väga palju lennureise valitsevatele raskete lumeolude tõttu erinevates Euroopa piirkondades.
Uudised
  • 09.12.10, 15:13
Rahvusvahelised saadetised viibivad
Rahvusvahelise posti saamine ja edastamine on häiritud seoses lennuliikluse sulgemisega mitmetes Euroopa lennujaamades.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele