Autor: Jaana Pikalev • 9. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lumepall veereb ka Riia lennujaama

Euroopa lennuliiklust halvav erakordne lumeuputuse tõttu on suur osa õhtuseid lende hilinemistega.

Riia lennujaama lennugraafik näitab, et kõik lennud on saabunud graafikuvälisel ajal. Pärastlõunased lendude puhul on teatatud, et suurem osa neist hilineb. Alates kella 17-st hilinevad Riiga lennud Stockholmist, Londonist, Oslost, Veneetsiast, Münchenist, Moskvast, Kopenhagenist, Pariisist, Roomast, Lodnonist ja ka Istanbulist. Tallinna-Riia vaheline lennuliiklus toimib samuti väikse hilinemisega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077