Autor: Jaana Pikalev • 9. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna lennujaamas ei jää lumeolude tõttu ükski reis ära

Ilmajaam hoiatas, et täna ja homme on oodata tugevat lumesadu ja tuisku, ent Tallinna Lennujaamas ei jää ükski reis ära erakordsete lumeolude tõttu, kinnitas lennujaama juht Rein Loik.

Samal ajal kui mujal Euroopas on mitmed lennujaamad suletud, sest lund on sadanud erakordselt rohkelt, ütles Tallinna Lennujaama juhataja, et siin pole ilma tõttu seni veel ühtegi lendu tühistatud.

"Oleme põhjamaine lennujaam ning selliste tingimustega ette arvestanud, peame olema kõigeks valmis," rääkis Loik. Ta lisas, et teeb sügava kummarduse nende meeste ees, kes viimased kaks nädalat on ööpäevad läbi tugevat ja rasket tööd teinud lumetõrjeks. "Lennujaam pole olnud veel kordagi suletud erakordsete lumeolude tõttu nagu mõned teised lennujaamad Euroopas," märkis ta.

Loik kinnitas, et kindlasti ei jää ka edaspidi ühtegi lendu ära ilmastiku olude tõttu. "Seda, mis torm teeb, räägime peale tormi, aga kindlasti ei jää ära ühtegi lendu erakordsete lumeolude tõttu, me oleme selleks valmis," sõnas Loik.

Neljapäeval ning reedel kogu ööpäeva vältel on oodata tugevat lumesadu ja tuisku, teatas Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077