Autor: Tea Taruste, kaasautor • 11. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic avas uue Soome liini

Läti lennufirma airBaltic alustas eile lende Riiast Soome linna Kittilasse, mis on airBalticu 10. lennujaam Soomes.

“Kittila on suurepärane talvepuhkuse sihtkoht suusatajatele ja kõigile, kes naudivad aktiivset talvepuhkust. See on airBalticu 10. lennujaam Soomes ning väga oluline ka eestlastele, tänu sealt tulevatele turistidele – enam kui pooled Eestit külastavast 1,9 miljonist turistist tulevad Soomest, paljud neist airBalticuga, kuna see on sageli odavaim võimalus, ning kulutavad raha kohalikes hotellides, baarides ning restoranides, mis omakorda toob kaasa töökohti,” rääkis airBalticu kommertsdirektor Tero Taskila.

airBaltic hakkab lendama Riiast Kittilasse kolm korda nädalas – kolmapäeviti, laupäeviti ja pühapäeviti ning Kittilast Riiga esmaspäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Lend kestab 3 tundi ja 20 minutit, ühe otsa pileti hind algab 49 eurost.

Tamperest Kittilasse hakkavad lennud toimuma kolm korda nädalas –  kolmapäeviti, laupäeviti ja pühapäeviti ning Kittilast Tamperesse esmaspäeviti, neljapäeviti ning pühapäeviti. Lennu kestvus on tund ning 30 minutit, ühe otsa pileti hind algab 29 eurost.

Lennud toimuvad Bombardier Q400 lennukiga

Autor: Tea Taruste

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077