Autor: Jaana Pikalev • 2. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikateole saab anda alates tänasest avaliku hääle

Väljakujunenud traditsiooni kohaselt valitakse igal sügisel aasta parim logistikasaavutus. Konkursi Aasta Logistikategu eesmärgiks on tunnustada oma tööle pühendunud logistikajuhtide poolt saavutatud edu organisatsioonile püstitatud eesmärkideni jõudmisel.

Sel aastal laekus konkursilevaid viis logistikategu. Tähtajaks esitasid oma projektid züriile hindamiseks (tähestikulises järjestuses) ACE Logistics, DPD, Eesti Post, Itella ja Express Post ning Logistikaklaster.

Logistikategusid hinnatakse nii kaheksaliikmelise zürii, kui Eesti logistikaavalikkuse poolt hääletamise teel. Sealjuures on zürii otsusel 50% ning avalikkuse hinnangutel 50% osakaal. Võitja selgub kaalutud häälte summeerimisel. Punktide võrdse jagunemise korral saab määravaks zürii otsus. Zürii koosseisu kuuluvad kolm Äripäeva logistikaajakirjanikku ning  viis PROLOG-i juhatuse liiget.

Käesolevaga kuulutame avatuks rahvahääletuse Aasta Logistikateo 2010 väljaselgitamiseks. Selleks saatke palun hiljemalt 12.11.2010 e-kiri oma lemmikteoga aadressile [email protected], lisades hääletaja identifitseerimiseks kindlasti ka enda nime ja ettevõtte. Hääletada saab vaid üks kord ja ühe logistikateo poolt. Omaenese logistikateole antud hääled ei lähe arvesse. 

Kolme võidutöö esitlemine ja autasustamise tseremoonia leiab aset 17. novembril Logistika Aastakonverents 2010 raames.

Varasematel aastatel on Suure Auhinna pälvinud SmartPOST, Magnum Logistics, A Le Coq, Lextrans/Autologistika, Sillamäe Sadam, DFDS Transport (praegune DSV), Schenker ja Telema. 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077