Autor: Jaana Pikalev • 29. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linfordi uus direktor tuli  DSV juhatusest

Äripäeva vedajate TOPis kuuendale positsioonile tõusnud Linford ASi direktori toolile istus Mihkel Vahe, kes on endine DSV Transport ASi juhatuse liige ja müügijuht.

Taivo Abramile ja Ain Pertile kuuluva veofirma direktoriks asus Mihkel Vahe enda sõnul augustist. "Tulin uusi väljakutseid otsima," kommenteeris Vahe miks tema tee DSV Transpordiga lahku läks.

Tema sõnul on talle DSV-s kestnud 15 aastat karjääri küll, et minna oma teed.

Oma plaanidest Linfordi juhi positsioonis pidas mees väljakutset pakkuvaks. Uurides, kas Linford hakkab tulevikus laialdasemat logistikateenust pakkuma peale vedude, ütles Vahe, et see on külajutt.  Logistikauudised huvitus ka sellest, kas endine müügijuht tõi DSV-st kaasa mõned kliendid, sellele vastas Vahe selgelt eitavalt.

DSV Transpordi juht Jaan Lepp ütles, et Vahe lahkus ekspedeerimisfirmast  sõbralikes suhetes tänavu suve alguses, et olla ise ettevõtja. Piltlikult öeldes jätkavad nad siiski koostööd, kuna Linford kuulub DSV suurimate alltöövõtjate hulka.

Vahele kuuluvad veel 100% ka veofirmad Paju Trans OÜ ning Transporto OÜ.

Põhiliselt Euroopasse, Baltikumi ja Skandinaaviasse vedusid teostav Linford tõusis Äripäeva veofirmade TOPis 2009. aasta majandustulemuste järgi 29ndalt kohalt kuuendale.

Ettevõtte müügitulu oli mullu 163 miljonit krooni ning kasum enne makset 7,6 miljonit. Firma investeeris ka mullu veopargi uuendamisse, sest nõudmised veoteenuste osutamisel on karmistunud,on kirjas majandusaastaaruandes.

Tänavuseks on aruande järgi plaani seatud, et arendatakse logistikategevusi, milleks tehniline masinapark ning vastavad laoruumid on juba soetatud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077