Autor: Kadri Bank • 10. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DSV emafirma paneb Eesti erandile punkti

DSV Transpordi omanikfirma tegevjuht Jens Bjørn Anderseni sõnul on Eestis kasutusel olnud skeem erand, mida on püütud samm-sammult lõpetada.

DSV Transpordi osa töötajaid on aastaid istunud piltlikult öeldes kahel toolil: põhikohaga töötavad nad DSV Transpordis, samal ajal on paljudel oma transpordiettevõte, mille ainsaks või vähemalt üheks suuremaks lepingupartneriks on nende endi tööandja ehk DSV Transport, kirjutab tänane Äripäev.

Andersen võttis täna Äripäevaga ühendust, öeldes, et Eestis loodud nn süsteem on neile teada. "See ei ole meie jaoks midagi uut, oleme olnud sellest teadlikud. Üldiselt on meil reegel, et sellist süsteemi ei tohi olla. Aga igal reeglil on erandid ja Eesti on seda olnud," rääkis Andersen.

Ta lisas, et Eesti tegevust on igal aastal kontrollinud audiitorid, kelle sõnul pole mingeid probleeme esinenud. Anderseni kinnitusel on püütud eestlastele vastu tulla ja loodud süsteemi järsult mitte lõpetada.

"Oleme lõpetamise suunas tegutsenud juba mitu aastat. Aga tahame seda teha samm-sammult, mitte ühe sõrmenipsuga," märkis Andersen. Tema sõnul pannakse Eesti erandile punkt selle aasta lõpuks.

"Meil on Jaan Lepaga (DSV Transport juht – toim.) lähedased suhted, tal on meie ettevõttes oluline roll, sest ta ei juhi meie ettevõtet mitte ainult Eestis, vaid ka teistes Balti riikides, Valgevenes, Ukrainas ja Venemaal," lisas Andersen. "Me usaldame tema otsuseid," kinnitas ta.

Eesti ettevõtte DSV Transport omanik A/S DSV on noteeritud Kopenhaageni börsil.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077