Autor: Siim Sultson • 21. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink tõmbab Rostocki liini taas käima

Alates esmaspäevast paneb Tallink taas käima Helsingi-Rostocki liini ja laevad Superfast VII ning VIII on uuesti sõidus, teatab laevafirma.

Tallinki teatel naaseb reisilaev Superfast VII Helsingi-Rostock laevaliinile alates esmaspäevast, 26. aprillist. Teine alus, Superfast VIII, alustab plaanide kohaselt sõitmist 30. aprillil.

 Tallinki müügi- ja turundusdirektori Peter Roose sõnul on nii reisijatelt kui kaubavedude operaatoritelt tulnud palju tagasisidet, mille kohaselt oodatakse laevade võimalikult kiiret naasmist Helsingi-Rostock liinile. „Meil on hea meel, et saame nüüd nende ootustele vastu tulla. Hetkel on kinnitatud augusti lõpuni kestev suvehooaja graafik, suve jooksul selgub ka liini sügishooaja sõidugraafik,“ märkis Roose.

 Laevade graafikut on muudetud vastavalt klientide soovidele ning sellega seoses toimuvad väljumised Helsingist esmaspäeviti, teisipäeviti, neljapäeviti ja reedeti kell 19.00 (saabumine Rostocki järgmisel päeval kell 21.30) ning Rostockist kolmapäeviti, neljapäeviti, laupäeviti ja pühapäeviti kell 02.00 (saabumine Helsingisse järgmisel päeval kell 07.00). Esimese reisi teeb Superfast VII Helsingist esmaspäeval 26. aprillil kell 19.00 ja Superfast VIII 30. aprillil samuti Helsingist kell 19.00.

 Helsingi-Rostock laevaliinile on võimalik pileteid broneerida alates täna kella 17st.

 Soome ja Saksamaa vahelisel laevaliinil ei toimunud liiklust seoses aluste korraliste remondi- ja hooldustöödega alates käesoleva aasta jaanuarist.

 Tallink avas Soome ja Saksamaa vahelise laevaliini 2006. aastal, hetkel opereerib ettevõtte liinil kiirete reisilaevadega Superfast VII ja Superfast VIII. Mõlemal laeval on üle 700 reisijakoha ning ligi 2000 liinimeetrit sõidukite- ja kaubaveomahtu.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077